Cum a încercat Corina Caciuc să o copieze pe Anamaria Prodan! Imagini unu la unu

Ultima actualizare:

Luni, 7 februarie, la Judecătoria Buftea, trebuia să aibă loc primul termen în procesul de  divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care însă a fost amânat . Impresara a făcut declarații, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan și Corina Caciuc au pozat în același decor Sursa: arhivă personală
Anamaria Prodan și Corina Caciuc au pozat în același decor Sursa: arhivă personală

Au ieșit la iveală pozele unu la unu pe care amanta lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, le-a făcut de Sărbători, în același loc în care, culmea, în 2020, Anamaria Prodan poza în mireasă înainte de nunta aniversară, unde Laurențiu Reghecampf părea că radiază de fericire si că îi jură dragoste eternă în fața altarului cu cunună pe cap, soției.  Este mai mult decât evident că amanta a încearcat s-o copieze, unu la unu, pe sexy impresară!

„Reghe e cantitate neglijabilă!”

Divorțul dinte Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a aruncat lumea mondenă în aer! Luni, 7 februarie, la Judecătoria Buftea, trebuia să aibă loc marea întâlnire între sexy impresară și cel care i-a fost alături timp de 15 ani. Procesul, însă, ar fi fost amânat, după spusele impresarei. 

Reghe e cantitate neglijabilă! Nu știm cine este! Familia și copiii mei nu fac parte din lumea prostituției, beției etc. Nu vrem să ni se asocieze imaginea cu așa ceva. Lumea lui este exact aceasta unde zace azi. Orice copie ieftină a Anamariei Prodan deține Reghecampf nu valorează nici cât o ceapă degerată. El săracul e obișnuit cu astfel de femei din tinerețe. Niciodată nu a putut mai mult.

Cu mine a fost excepția care confirma regula. Oamenii care nu fac parte din lumea ta trebuiesc lăsați acolo căci nu vor putea niciodată să se mențină unde îi târăști cu greu după tine! Ne e foarte milă de Săracuț și ne e jenă că lumea îl striga limbă de aur. Așa că, vă rog mult, nu mă mai întrebați pe mine sau pe copiii mei de așa specimen. Abia așteptăm să scăpăm din calvarul acesta. Lumea trebuie să înțelegă că fiecare își merită locul pe care și-l alege“, a declarat sexy impresara, pentru click.ro.

Click! a intrat în posesia unor fotografii incredibile, care demonstrează că Laurențiu Reghecampf își premedita din timp despărțirea de sexy impresară.

"Reghe se certa pe atunci ca la ușa cortului cu amanta. Mințea și amanta, și copiii, și soția! Aceștia nici nu visau că Reghe are o amantă cunoscută în oraș si petreceau frumos în America de unde impresara posta fericită fotografii. Aceste fotografii însă o enervau pe amanta Caciuc care îl teroriza pe Reghe",au dezvăluit  surse apropiate fostului cuplu Prodan-Reghecampf.

Antrenorul Universității Craiova a dus-o pe actuala ibovnică, Corina Caciuc, să pozeze de Sărbători fix în același loc în care sexy impresara a pozat în rochie de mireasă în 2020! Ședința foto foarte sexy cu impresara în rochii de mireasă avea să prefigureze nunta în care cei doi au aniversat cu fast cei 15 ani de căsnicie!

 “Amândoi se gândeau ce să facă cu mâinile!"

La ședința foto, impresara a strălucit, iar martorii prezenți la fața locului au dezvăluit că Reghecampf nu și-a putut lua atunci ochii de la Anamaria Prodan. Ba, chiar, îi jura dragoste eternă, după cum spun aceeași martori.

De Sărbători, însă, amanta lui Reghecampf nu doar că a fost dusă să pozeze în același loc (o demostrează chiar fotografiile), dar a tot încercat s-o copieze din răsputeri pe sexy impresară, cu acordul antrenorului Universițății Craiova.

 “Amândoi se gândeau ce să facă cu mâinile, unde sa le pună, cum sa stea cu picioarele“, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus. Unii dintre martorii de la ședința foto ar fi zâmbit, comentând în glumă:" Să o sunați pe Prodanca să vă învețe pe amândoi!“.

De altfel, sexy impresara a intentat două procese la adresa lui Laurențiu Reghecampf și a amantei acestuia, Corina Caciuc, după ce a observat că i-au fost sustrase bunuri din propria casă, de la genți de firmă și haine, până la bijuterii de valaore. Corina Caciuc nu doar că a copiat-o unu la unu pe sexy impresară cu ocazia pozelor cu Reghecampf, dar s-a și afișat fără jenă cu geanta de firmă a impresarei la braț, într-un paparazii!

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net