Prodanca, amenințată de Reghe? "Ne înjură, vorbește cumplit". Ce măsuri radicale a luat impresara

Ultima actualizare:

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf stă pe un sac de dinamită. Până când să devină doi oameni liberi și în acte, Laur și Ana duc lupte grele. Impresara spune că este emenințată și a făcut plângere penală pe numele soțului.

Laurențiu Reghecampf și Anmaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anmaria Prodan

Anamaria Prodan spune că încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf, i-ar fi amenințat familia și prietenii. Impresara declară că antrenorul Universității Craiova trimite injurii și amenințări prin intermediului e-mail-ului și crede că dezvălurile și pozele în care apare partenera acestuia, Corina Caciuc, l-r fi determinat să facă acest gest.

"Ne scrie zeci de e-mailuri unde ne înjură. Vorbește cumplit și ne amenință, dar nu-l băgăm în seamă. De multe ori nu deschidem mail-urile de la el și le direcționăm direct avocatului. Ne este foarte milă de el. Știu că este foarte rușinat probabil de apariția pozelor amentei prin cluburi de noapte, de filmulețele cu amanta, de ședințele foto făcute, dar sunt alegerile lui și este păcat că nu și le asumă. Aruncă cu noroc către proveniență”, a declarat impresara pentru Spynews.ro.

Anamaria mai spune că și prietenii comuni au de suferit din cauza mesajelor pe care Reghe le-ar trimite. "Amenință nu numai familia, ci și prietenii. Le dă mesaje de mă îngrozesc când mi le trimit prietenii mei și le citesc, dar îi rog să nu-l ia în seamă căci sunt disperările unui ”bărbat” care a decăzut cumplit și îi mai rog să nu-l ia în seamă căci legea își va spune cuvântul", a mai declarat Anamaria pentru sursa citată.

A depus o plângere penală pe numele soțului ei, chiar în Emiratele Arabe Unite.

Într-o confruntare televizată, pe care au avut-o în decembrie 2021, la Realitatea Plus, Anamaria l-a acuzat pe Laurențiu că a transferat bani din conturile familiei, în conturile amantei. “Toată averea este dată doar mie de mama mea. Toți acești bani sunt ai mei dați de la mama mea. Toți banii sunt trimiși din conturile familiei în conturile amantei. Știi cum e să te trezești peste noapte că în conturi nu mai e nimic? M-am rugat de el să mergem să divorțăm la notar. Am stat la opt dimineața în față la notar să vină el! Domnul îi promitea amantei de trei ani că divorțează. Stătea trei luni acasă și alte trei cu amanta”, spunea Anamaria, la vremea respectivă. 

Acum, se pare că Ana a trecut și la fapte și, potrivit Spynews.ro, ar fi decis să facă plângere penală pe numele încă soțului ei, în Emiratele Arabe Unite. Iimpresara ar avea dovezi destule prin care să arate că Laurențiu Reghecampf a fost ajutat de câțiva prieteni de-ai săi să sustragă bunuri din casa în care locuia cu Anamaria Prodan și pe care să i le dea Corinei Caciuc. Anamaria Prodan a depus totul la Poliția din Emirate, iar cei implicați au fost chemați la audieri și interogatoriu.

Reghe și Anamaria au fost împreună 15 ani

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Podan au câte două mariaje la activ. Împreună au stat 15 ani și au băiat, Laurențiu Junior, născut în 2008. Antrenorul mai are un băiat din prima căsnicie, Luca, născut în 2001. Laurențiu Reghecampf a mai fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer, de care a divorțat în anul 2008. Între anii 1998 şi 2007, Anamaria Prodan a fost soţia fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu, cu care are două fete: Rebecca (22 de ani) şi Sarah (21 de ani). 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net