Anamaria Prodan, imagini publice cu Corina Caciuc în lenjerie intimă! Doar Reghe o vede așa

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a publicat în mediul online mai multe imagini în care actuala parteneră a lui Reghe apare în lenjerie intimă, scriind și un mesaj în dreptul fotografiilor.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf urmează să devină părinți Foto: Arhivă personală
Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf urmează să devină părinți Foto: Arhivă personală

După ce Laurențiu Reghecampf a publicat în mediul online imagini cu ecografia bebelușului pe care îl are cu Corina Caciuc, Anamaria a avut o reacție rapidă pe contul personal de Instagram. Aceasta a explicat că nu îi poartă deloc pică micuțului, așa cum s-ar crede, pentru că el nu are nicio vină în această ecuație.

Anamaria Prodan a publicat imagini cu Corina Caciuc în lenjerie intimă

Anamaria a scris în repetate rânduri că ea îl consideră singur vinovat pe Laurențiu Reghecampf, care a generat această situație. Astfel, impresara a susținut că nici măcar pe Corina Caciuc nu o învinuiește, adresându-i-se acesteia cu apelativul „amanta”. Totuși, de-a lungul timpului, Prodan a mai trimis săgeți către aceasta.

În mesajul publicat duminică, 16 ianuarie, Anamaria Prodan a subliniat că Laurențiu Reghecampf este cel vinovat pentru acest context. În dreptul textului, impresara a publicat și mai multe imagini în care apare Corina Caciuc în lenjerie intimă, aceasta fâcând referire la trecutul tinerei. De asemenea, Ana Prodan a dezvăluit că a primit multe imagini cu Caciuc în aceste ipostaze, din partea urmăritorilor ei din mediul online, catalogând pozele drept „unele mai ok, altele mai rele”. Iată mesajul!

Ca să se liniștească Reghe am să declar ceva care poate o să uimească audiența. Această fată Caciuc nu are nici o vină. Nici cea mai mică. Ca ea sunt mii care caută un loc cald și o familie! Nu contează cu ce s-a ocupat sau cu ce se ocupă. Nu e treaba noastră. Dacă nu era Caciuc era alta.

Familia mea vrea jumătate din ce a dispărut. Atât! Nimic mai mult. Eu nu judec pe nimeni. Am primit mii de poze cu amanta soțului meu: unele mai ok, atele mai rele. Nu mă interesează nimic. Am copiii mei pentru care trăiesc frumos departe de lumea macabră a soțului meu.

Faptul că vorbește urat de familia lui prin oraș nu ne mai interesează. Noi l-am ridicat, el a coborât. Noi însă avem dreptul să vorbim și să ne dăm cu părerea căci bebeficiem de libertate de exprimare. (..)

Corina nu are vină că Reghe și-a bătut joc de copiii lui care azi nu pot să ridice capul de rușine. Toate astea sunt doar din vină lui și o să plătească legal pentru fiecare mișcare greșită și pentru fiecare batjocoră adusă familiei mele. Felicitări pentru îngerul mic și să-l ajute Dumnezeu să nu simtă caracterul tatălui lui cum l-au simțit copiii mei”, a scris Anamaria pe Instagram. 

Ce s-a întâmplat cu mesajul impresarei?

Ciudat este însă că la scurt timp, mesajul, dar și fotografiile, au dispărut subit de pe contul impresarei, ca mai apoi să apară din nou. Există, astfel, mai multe posibilități. E posibil ca Anamaria să se fi răzgândit și să fi șters mesajul, ca ulterior să îl publice din nou sau mai există posibilitatea ca Instagram-ul să îi fi dat jos postarea, având în vedere că a publicat imagini cu o altă persoană în lenjerie intimă, pe contul ei.

„Poate terminăm cu tragediile acestea de genul „neagră de furie”, „Ana care suferă”. Ana și copiii sunt fericiți că au scăpat de minciună și hoție la drumul mare. Suntem fericiți, dar luptăm toți pentru a recupera averea sustrasă”, a mai scris Anamaria Prodan, într-un comentariu, acuzându-l din nou pe Reghe că a luat bani din conturile familiei.

image
image
image
image
image
image
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net