Anamaria Prodan, despre Reghe: «Dacă nu îi plăceau femeile ușoare, astăzi era printre cei mai buni antrenori ai lumii»

Anamaria Prodan (49 de ani) a vorbit despre relația ei cu Laurențiu Reghecampf și despre cum l-a adus pe acesta pe culmile succesului. L-a impresariat, i-a fost soție și bodyguard, spune agentul FIFA. Cu toate acestea, sexy-impresara a dezvăluit că Reghe a avut o slăbiciune care i-a adus declinul.

image
Anamaria Prodan a vorbit despre relația cu Reghe Foto: captură video

Anamaria Prodan a vorbit despre mariajul ei cu Laurențiu Reghecampf. Au fost împreună când erau foarte tineri, apoi s-au reîntâlnit după 13 ani. Impresara a crezut că acesta a fost un semn, mai ales că ea își dorea foarte tare să facă un băiețel. Totul părea perfect, însă n-a fost să fie. 

Anamaria Prodan: "Laurențiu terminase cu fotbalul, avea niște probleme medicale"

"Laurențiu Reghecampf era un jucător în Liga a II-a. Muncitor, foarte muncitor și perseverent. Noi am mai fost împreună când eram copii, când eram mai mici. Ne-am reîntâlnit cumva, eu de asta am crezut că e un semn, după 13 ani să te reîntâlnești cu cineva. E chiar frumos. Eu îmi doream foarte tare un băiat și am zis că schimb 1000 de bărbați până fac un băiat. Aveam două fete, una după alta făcute. Și nu-mi găseam pe cineva să fac un băiat. Și el avea copii, o fetiță i-a murit. Avea un băiețel, avea vreo 4-5 ani și practic a crescut lângă mine. Și uite că la 36 de ani am rămas gravidă și am știut că o să am băiat. (...) A ieșit cel mai frumos și deștept băiețel din lume", a povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a vorbit despre cum l-a ajutat pe Lauranțiu Reghecampf în cariera sa de antrenor. Ea susține că s-a ocupat de tot și, în vremea în care a ascultat-o, acesta s-a bucurat de un succes răsunător. 

"Laurențiu terminase cu fotbalul, avea niște probleme medicale. Am stat, m-am gândit și i-am zis: Ok, tu mă asculți pe mine și îți fac o carieră cum nu s-a mai pomenit. Dacă mă vei asculta vei ajunge numărul 1. Și a fost numărul 1. El a mers din ce în ce mai bine. Nu exista nimeni să-l atingă, nu permiteam cuiva să-l atingă. Îi mușcam pe toți de gât dacă îndrăzneau să se uite către el. Am fost și bodyguard, și soție, și iubită. El a ascultat orbește. Eu îi făceam interviurile, habar n-avea, îi făceam filmulețele motivaționale după fiecare meci. 

Cred că a fost foarte mult pentru el. Ține tot de educație, când nu știi să gestionezi...I-a luat Dumnezeu mințile, și-a descoperit latura asta, iubirea pentru femeile mai ușoare....mai slăbuțe! Asta a fost marea problemă a lui. Dacă nu avea problema asta, el astăzi era în primii antrenori ai lumii. (...) A trecut. Sunt opt ani de când ne tot luptăm. Și asta ca să aibă și copilul meu un exemplu. Eu dacă am trăit printre ei știu că sunt bărbați mai slabi de îngeri cărora le iau mințile fetițele astea din oraș, care excelează în alte domenii. Atunci când nu îți respecți familia...viața personală și profesională merg mână în mână. Dacă ești un dobitoc și alergi după toate fetele din oraș, nu te mai ții de meserie.", a mai spus agentul Fifa.

Anamaria Prodan a subliniat faptul că se poate să fi greșit în relația cu Laurențiu Reghecampf pentru că l-a împins de la spate și că și-a dorit să fie totul perfect: "Eu am fost exigentă pentru că așa m-au crescut ai mei. Ca antrenor, dacă nu ești concentrat 100%, te-au dat afară. Nu știi să faci nimic altceva. El a ajuns acum la un salariu de 15.000 pe lună, de la 2-3 milioane de euro. E direct în picaj."

Anamaria Prodan l-a atacat pe Laurențiu Reghecampf și legat de iubita tinerică, care este și însărcinată: "În condițiile în care un copil de-al tău are 23 de ani și iubita 29, trebuie să fii dement. O mai cunoaște și toată lumea, și anturajul lui fii-ta. E jenant."

Ce caută Anamaria Prodan la un bărbat

După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a dezvăluit că își dorește un bărbat cu care să aibă ce să vorbească. 

"Sub scutul ăsta dur, eu chiar sunt o femeie sensibilă. Mie chiar îmi place să mă țină un bărbat în brațe, să mă protejeze. Dar să mă țină numai pe mine în brațe. Bărbatul pentru mine trebuie să fie până în 60 de ani, nu vreau să fie prăpastia aia între generație să nu ai ce să vorbești. În momentul în care sunt mai mult de 10 ani între două persoane ai pierdut. Unul vrea ceva, celălalt vrea altceva. Eu sunt de modă veche. Mie îmi trebuie unul din generația mea, eu sunt cu lăutarii. Ăștia tineri, păpușei așa...ce să mai faci cu ei? Și să nu mai fie român, gata!", a dezvăluit Anamaria Prodan.

1 bruce willis jpg jpeg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Margherita jpg
FotoJet (2) jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image png
image
image
image
image
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png