Rebecca Prodan, atac la Reghe: „Este departe de ce a fost”

La 22 de ani, fiica Anamariei Prodan, Rebecca, va conduce al doilea său club din carieră. Ea figurează ca principală investitoare la Academica Clinceni, postură din care a trimis deja câteva săgeți către fostul tată vitreg, Laurențiu Reghecampf.

image
Rebecca Dumitrescu Prodan (FOTO: Instagram)

Ultima clasată în Liga 1, Academica Clinceni a intrat din această iarnă sub un nou patronat. Familia impresarului Anamaria Prodan este acum ”la butoane”, însă pentru că aceasta nu poate figura și ca patron de club și ca impresar, atunci în fruntea clubului a fost numită fiica ei, Rebecca Dumitrescu Prodan. O tânără obișnuită deja să conducă echipe de fotbal, după ce a fost în aceeași poziție și la Hermannstadt, anul trecut și care e decisă să demonstreze că este în această poziție pentru că merită, nu pentru că a pus-o mama ei. Într-un larg interviu acordat site-ului polonez Transfery.info, Rebecca a vorbit despre cum este să fii copilul Anamariei Prodan, ce responsabilități implică acest lucru, dar a trimis și câteva săgeți spre fostul ei tată vitreg Laurențiu Reghecampf, aflat în proces de divorț cu mama ei.

”În familia noastră nu e loc de eșecuri”

”Vin dintr-o familie care nu e obișnuită să piardă. Aici nu e loc de eșecuri. Nu-i putem spune mamei noastre că nu vrem să facem ceva, sau că nu putem. Mama ne-a crescut cu o mentalitate de învingători. Nu e loc de poziția a doua în viața mea. Mereu, trebuie să fie numai primul loc”, a povestit Rebecca. Ea spune că și de-a lungul timpului s-a temut să facă lucruri care să pună familia în poziții negative. „Mereu m-am temut ca nu cumva să-mi pun mama sau familia în poziții neplăcute. Ea ne-a crescut prea bine. Trebuie să dai dovadă de sacrificiu de sine ca să meriți să porți acest nume. Nu poți face lucruri stupide. Nu poți trăi ca un copil normal. Trebuie să muncești ca să meriți numele de ”fiica Anamariei Prodan”. Acum, eu trebuie să muncesc din greu astfel încât într-o zi lumea să spună că <<Anamaria Prodan este mama Rebeccăi>>”, a mai spus ea.

”Academica Clinceni trebuie să supraviețuiască”

În ceea ce privește lupta pentru salvare a Academicii Clinceni, Rebecca spune: „Clubul trebuie să supraviețuiască. Trebuie să venim cu o strategie perfectă și să aducem jucători valoroși. Mă va ajuta și mama, la fel ca și ceilalți parteneri, pentru a construi ceva perfect. E o situație dificilă acum, dar trebuie să salvăm echipa”, a spus ea.

”Domnul Reghecampf e departe de ce a fost”

Ultima întrebare a interviului a fost legată de duelul pe care Academica îl va avea în februarie cu Universitatea Craiova, echipă antrenată de fostul ei tată vitreg, Laurențiu Reghecampf. Rebecca nu a ratat momentul de a trimite o săgeată către el: „Când vom fi adversari? Cel mai bun să câștige. Sper să mai fie la echipă până atunci. Domnul Reghecampf este departe de ce a fost. Faptul că a pășit într-o altă lume mă întristează, pentru că el era soarele familiei noastre”

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
rapid cfr cluj jpg
FotoJet (5) jpg
mihai macovei jpg
emma raducanu
athlete photoshoot david popovici 001 jpeg
raducanu emma GettyImages 1356002019 jpg