Anamaria Prodan, scandal monstru cu Reghe chiar pe 1 ianuarie: „Prostituție și pești”

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a petrecut Revelionul în Emirate, alături de prieteni, însă nu a uitat să-i facă niște urări de „bine” și lui Reghe, pe care l-a desființat din prima zi a anului. Agentul FIFA a făcut dezvăluiri uimitoare despre actualul/fost soț.

anamaria prodan reghe jpeg

Anamaria Prodan și-a adus aminte despre certurile din familie, scandalurile care i-au marcat existența ei și copiilor săi. Agentul FIFA a mărturisit că au fost multe momentele în care Reghe pleca de acasă pentru a se vedea cu amantele sale, deși, în urmă cu câteva luni, chiar dacă erau certați, susținea cu tărie că soțul ei nu este genul de bărbat care să umble cu femei de calitate îndoielnică.

Anamaria Prodan susținea sus și tare că Reghe este soarele ei, al familiei, sprijinul și stâlpul casei, că se află într-un moment de rătăcire și că nu va vorbi niciodată urât de el. După ce antrenorul Craiovei și-a oficializat relația cu Corina Caciuc, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil al său, situația s-a schimbat dramatic, iar fiica Ionelei Prodan a început să-l facă albie de porci. Atacurile la adresa celui care i-a fost alături timp de 15 ani nu au încetat, ba chiar s-au intensificat odată cu preluarea televiziunii pe care a cumpărat-o de curând. 

Anamaria Prodan susține că Reghe nu a fost, de fapt, niciodată un tată ideal și că îl găsea prin apartamentele amantelor, nu doar ea, ci și copii lui. La început de an, sexy impresara a declanșat un război monstru, atacându-l fără precedent pe Laurenţiu Reghecampf. Într-o serie de declarații pentru Spynews.ro, agentul FIFA a lansat multe acuzații și nemulțumiri în ceea ce privește viața alături de fostul/actualul soț.

Anamaria Prodan îl desființează pe Reghe

,,Se ascundea prin case cumpărate tot de el pentru familia si rudele amantei si ne mințea pe toți că este în discuții la prinți si sheick acasă să-si caute echipa. Îl găsea băiețelul cel mic prin apartamentul amantei si se ruga să-l iertăm că nu știe ce e cu el. Ne spunea ca este una de a găsit-o la 5 dimineața prin barul de la Zuma alături de alte românce … vă dați seama ce bărbat decent. Si ce amantă incredibilă … am mesajele lui unde se milogea să-l iertăm. Lua copilul in brațe si plângea că a greșit. Ca l-a avut la mână si ca a șters tot din telefonul amantei si din iCloud deci nimeni nu ne poate strica imaginea perfectă a familiei. Acum înțeleg ce avea cu el amanta. Poze de ani pe care Reghe nu mai putea să le șteargă, fiind amenințat de ea non stop. Le ștergea din telefon, dar erau pe stick-uri si când amanta suna deșteptarea la raport, drepți, era târâș în fața garnizoanei, dacă nu venea, știți ce pățeau cei din armată care întârziau la raport … curățau cu periuța de dinți toaletele “, a declarat Ana Maria Prodan.

Agentul FIFA susține, cu toate astea, că își dorește pentru Reghe să fie sănătos atât el, cât și viitoarea lui soție, Corina Caciuc, care urmează să-i aducă pe lume următorul moștenitor.

,,Să-i dea Dumnezeu sănătate și lui, și amantei si copilului. Să dea Dumnezeu să-i poarte numele dacă este al lui, dar văd ca are activități mărețe, lume-uri pe Instagram, lui ii plac copiii, dar uită de ei. Trebuie să mai sunăm deșteptarea si noi că el este foarte ascultător de fel si docil. Se vede din ședințele foto unde ați văzut ce drăguț sta la poză :))). Ce sa facem ? El săracul stă cum îl așezi ca sa nu deranjeze pe cineva. Atât. El și-a deranjat viața si existența. Probabil patronul echipei îl mai dojenește puțin pana se plictisește, să-si mai aducă aminte si de fotbal ca nu mai are vârsta să se apuce de modeling ”, a mai spus  Ana Maria Prodan.

Vedeta tv este de părere că Laurenţiu Reghecampf s-a înjosit o dată ce a acceptat situația de a deveni partenerul Corinei Caciuc și a făcut aluzii legate de prostituție, anturaje dubioase cu hoți și proxeneți.

,,Noi suntem fericiți. Suntem prea demni, frumoși si deștepți să ne coborâm la nivelul lui. De noi familia Prodan nu s-au auzit așa discuții. Pariuri. Prostituție. Beții. Nenorociri. Pești. În viețile noastre nu e loc de așa ceva! Copiii mei nu au de ce să știe de amante. De fugi de acasă. De furturi din familie. De nenorociri. Pe mine nu m-a avut la mână cineva în viața asta. Deci este perfect că Reghe s-a eliminat singur. Educația copiilor mei este cea pe care am primit-o de la mama mea. Perfectă. Nu am să cobor vreodată în viața mea după Reghecampf nici măcar să-l salvez de unde a căzut! Fiecare cum își așterne așa doarme. Este jenant să te râdă copiii tai si sa facă glume pe seama ta, să-ți blocheze numărul si să uite că ai existat. Mă lupt cu cel mic căci chiar si așa de jos cum a căzut tatal lui trebuie respectat, căci i-a dat viață. De restul se ocupa avocații. Reghe va da înapoi tot ce a sustras familiei. Amanta va face dovada si ea si familia de unde au avut bani să-si cumpere tot ce au astăzi. Căci e greu să muncești o viața și să vină cineva să transfere fără pic de rușine averea copiilor în contul amantei care nu demult era sezoniera prin Dubai”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf au fost împreună 15 ani, dintre care 13 căsătoriți. Cei doi au un băiat, pe Bebeto, care îi poartă numele tatălui său. Culmea este că cei doi foști soți s-au cuplat pe când acesta era căsătorit cu prima nevastă, cu care mai are un băiat, pe Luca. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net