Anamaria Prodan s-a dezbrăcat pe plaja din Emirate. Impresara are un trup de milioane

Anamaria Prodan se află în Dubai, destinaţia ei preferată, unde se răsfaţă din plin. Impresara se bucură şi de soarele şi vremea frumoasă şi Emirate şi a publicat mai multe imagini de la piscină.

Anamaria Prodan se află în Dubai foto: Instagram
Anamaria Prodan se află în Dubai foto: Instagram

Anamaria Prodan are 49 de ani şi un corp bine tonifiat, lucrat la sală. Impresara nu ratează nicio ocazie de a arătat tuturor cât de mândră e de felul în care arată, aşa că a publicat mai multe imagini cu ea în bikini. Într-un costum alb cu roşu, de la un brand de lux, Anamaria şi-a expus abdomenul extra plat, dar şi tatuajele.

Anamaria Prodan, într-un bikini minuscul foto: Instagram
Anamaria Prodan, într-un bikini minuscul foto: Instagram

Anamaria Prodan şi-a petrecut ziua de naştere în Dubai

Anamaria Prodan a împlinit 49 de ani pe 18 decembrie, pe care i-a sărbătorit tot în Dubai. Impresara a fost surprinsă de prietenii săi cu o petrecere luxoasă, unde ea şi invitaţii s-au bucurat de şampanie şi tort fine.

"Îmi doresc să am cei mai sănătoși copii și cei mai frumoși și buni din lume și la anul să fim din nou împreună”, a spus Anamaria, emoţionată că a avut parte de o zi de naştere atât de frumoasă

Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 kilograme

În urmă cu câţiva ani, Anamaria Prodan a dat jos 17 kilograme şi a ajuns să cântărească 55 kg, de la 72. Impresa a povestit că a avut un regim alimentar destul de strict, dar a apelat şi la procedure corporale şi a făcut sport. De atunci, ea s-a menţinut la noua greutate.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a declarat pentru Click! Anamaria Prodan, la vremea respectivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kirk Douglas și Sergiu Nicolaescu Studiourile Buftea jpg
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net