Anamaria Prodan, apariţie superbă în plin divorţ. Rochia aleasă i-a venit ca turnată

Anamaria Prodan arată din ce în ce mai bine, în plin divorţ: a avut o apariţie de milioane la o gală, organizată luni (20 decembrie), în Bucureşti. Într-o ţinută neagră care i-a venit ca turnată şi cu un zâmbet impecabil, Anamaria a acaparat toate privirile. 

Anamaria Prodan arată impecabil foto: Gelu Chelu
Anamaria Prodan arată impecabil foto: Gelu Chelu

Luni seara, lumea bună a showbiz-ului s-a adunat la gala "iSucces", organizată în Bucureşti. De la eveniment nu putea lipsi Anamaria Prodan, care a avut o apariţie ca scoasă din cutie.

Într-o rochie neagră, lungă şi mulată pe corp, cu un sacou scurt în talie, tot negru, Anamaria şi-a pus în evidenţă formele perfecte. A ales să îşi prindă părul într-un coc şi să accesorizeze întreaga ţinută cu un colier argintiu pe gât, care i-a venit ca turnat. 

Rochia aleasă i-a venit perfect Anamariei foto: Gelu Chelu
Rochia aleasă i-a venit perfect Anamariei foto: Gelu Chelu

Cu zâmbetul pe buze, Anamaria a atras toate privirile pe covorul roşu de la evenimentul cu ştaif din Capitală. 

Anamaria Prodan, petrecere luxoasă în Dubai

Dovadă că Anamaria nu e genul care să se lase doborâtă de necazuri e şi petrecerea luxoasă de ziua ei, din Dubai. Înconjurată de prieteni, cu tort şi şampanie scumpe, agentul FIFA a aniversat 49 de ani. 

"Îmi doresc să am cei mai sănătoși copii și cei mai frumoși și buni din lume și la anul să fim din nou împreună”, a spus Anamaria, emoţionată că prietenii i-au organizat o petrecere-surpriză pe placul său

Anamaria Prodan, plângere penală împotriva lui ReghecampF

Anamaria Prodan este în mijlocul unui divorţ cu scandal de Laurenţiu Reghecampf. Ea a depus şi o plângere penală, la Judecătoria Buftea, pentru încălcarea vieții private, după ce mai multe fotografii intime au apărut pe internet fără acordul ei. Cererea sa a fost aprobată, iar instanța i-a comunicat că a fost deschis un dosar penal, trimis spre soluționare Poliției Snagov.

„Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de ‘bărbatul perfect’, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea… aia de nu ne place nouă”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. 

image
image
image
image
image
image
kate middleton (8) jpg
banner ioana tufaru png
banner dorian popa png
Marina Voica  la Te ascult realizată de Ilinca Vandici Foto captură video YouTube jpg
betty stoian jpeg
Iulian postelnicu bun (1)b jpg