Anamaria Prodan și-a făcut iubit? Înconjurată numai de afaceriști milionari

Ultima actualizare:

Cu ocazia zilei ei de naștere, Anamaria Prodan a petrecut în Dubai, iar imaginile publicate ulterior pe rețelele de socializare au dat-o de gol: are sau nu un nou iubit? Impresara apare în poze alături de mai mulți milionari, unii prieteni, alții oameni cuc are face afaceri.

Anamaria Prodan, fericită de ziua ei. Sursa foto: Instagram
Anamaria Prodan, fericită de ziua ei. Sursa foto: Instagram

Anamaria Prodan nu este, cu siguranță, genul care să plângă în pernă atunci când este lovită de necazuri. Deși e în plin divorț cu Laurențiu Reghecampf, cei doi făcându-și declarații de „război” ori de câte ori au ocazia, impresara nu uită să se bucure de momentele frumoase pe care le are în viață.

Are Anamaria Prodan un nou iubit?

Anamaria Prodan a împlinit 49 de ani și, deși această aniversare nu a mai prins-o ca în alți ani, alături de parteneru lei, aceasta nu face rabat de la distracție! Cu ocazia aniversării sale, Anamaria a petrecut pe lux și opulență, cu tort și șampanie, exact așa cum și-a obișnuit admiratorii - pe opulență.

Nici cadourile nu au întârziat să apară, impresara bucurându-se din plin și de atențiile venite din partea celor care i-au urat un călduros „La mulți ani”.

Impresara de fotbal a dat o petrecere într-o locație pe care deja știm că o îndrăgește, Dubai, și a fost înconjurată de toți oamenii dragi ei, fiind în centrul atenției. Mai mult decât atât, se agentul FIFA, așa cum ne-a obișnuit, a postat toate imaginile pe Instagram, unde a primit mii de like-uri. 

Anamaria Prodan a fost înconjurată toată viața de prieteni bărbați. Foto: Instagram
Anamaria Prodan a fost înconjurată toată viața de prieteni bărbați. Foto: Instagram

Anamaria Prodan și-a pus și o dorință înainte de a sufla în lumânările tortului pregătit în ziua specială. „Îmi doresc să am cei mai sănătoși copii și cei mai frumoși și buni din lume și la anul să fim din nou împreună”, le-a spus ea celor aflați la petrecere, fără să menționeze nimic de soț.

Anamaria Prodan, plângere penală împotriva lui Reghecamp

Deși și-a acordat o mică „pauză” de la „războiul” pe care îl duce cu Reghe, un „cadou” în temă a venit pentru Anamaria și din partea organelor abilitate.

Impresara a dezvăluit recent că a depus plângere la Judecătoria Buftea, pentru încălcarea vieții private. Cererea sa a fost aprobată, iar instanța i-a comunicat că a fost deschis un dosar penal, trimis spre soluționare Poliției Snagov.

„Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de ‘bărbatul perfect’, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea… aia de nu ne place nouă”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. Dosarul penal are legătură cu fotografiile intime care au apărut pe internet fără acordul ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net