Scandal monstru Prodanca-Laurențiu Reghecampf, în direct la tv. Secrete divorțului au ieșit la iveală: «Să îți fie rușine!»

Ultima actualizare:

    Anamaria Prodan, șocată și dezamăgită de pictorialul pe care Reghe l-a făcut cu Corina
Anamaria Prodan, șocată și dezamăgită de pictorialul pe care Reghe l-a făcut cu Corina

Începe divorțul între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Antrenorul Universității Craiova și-a anunțat soția, în direct la Realitatea Plus, să se prezinte pe 7 februarie 2022 la primul termen de divorț! Anamaria Prodan a luat foc!

mpresara Anamaria Prodan și-a pierdut cumpătul când în presă au aparut  imaginile cu Laurențiu Reghecampf și Corina, care au realizat prima lor ședință foto împreună de Crăciun, pentru Fanatik.ro. Anamaria Prodan a ieșit public, la Realitatea Plus, televiziunea unde este de curând acționară, și a avut o reacție dură atât la adresa soțului său, dar și a Corinei. Impresara a spus lucrurilor pe nume pentru prima dată referitor la divorțul de antrenorul Universtății Craiova.


    Laurențiu Reghecampf, primul pictorial oficial cu Corina Caciucfotografii: Gheorghe Flușter / revista Fanatik
Laurențiu Reghecampf, primul pictorial oficial cu Corina Caciucfotografii: Gheorghe Flușter / revista Fanatik

Anamaria Prodan: "Când au apărut pozele, am fost sunată de către băiețelul meu plângând"

“Noi nu am divorțat, nici măcar primul termen nu s-a stabilit. Când au apărut pozele, am fost sunată de către băiețelul meu plângând și mi-a zis: «uită-te ce a făcut tata»! Nici greață nu am mai putut simți! I-am trimis un mesaj și l-am felicitat pentru această ședință foto. Domnia sa nu-și vede copilul, nu-l interesează ce face copilul. Mai trimite din când în când pe card câte 100 de euro pentru el. Acum, de Sărbători, a considerat că este de cuviință să trimită 25 milioane lei vechi pentru copilul lui. L-am rugat de nenumărate ori să ia copilul și tu îmi spui că nu-l iei că ți-e frică că are Covid? De un an de zile acest domn dorește să-și distrugă copilul. De mii de ori, târându-mă și plângând pe parchet, eu îl iertam! Azi și-a dat arama pe față! De un an de zile te faci de râs în fața țării. Eu nu văd decât niște fotografii în presă cu mine pe care le are numai soțul meu, apoi vin niște fotografii jenante cu el și această dominișoară, făcute acum. De doi ani nu mi-am luat avocat, deși el încerca să ne facă să dispărem eu și copilul meu undeva în neant! Este dorința acestei domnișoare care a presat și a terorizat un bărbat mai slab ca Laurențiu Reghecampf. Soțul meu face plângeri tuturor celor care au filmulețe și poze cu amanta dumnealui. Amenință în stânga și în dreapta. Am ajuns de râsul unei țări întregi. Cred că cineva trebuie să-l oprească! Și acel cineva sunt eu! Azi am câștigat ca această ordonanță președințială pe care s-a luptat să o câștige să fie declarată nefondată! Ai luat pe cineva și l-ai adus în casa noastră, în patul nostru, au dispărut lucruri din casă. Și noi l-am iertat! Cât de mic poate să fie acest bărbat!“, au fost declarațiile Anamariei Prodan, la Realitatea Plus.

“ Ai transferat  banii noștri  în conturile domnișoarei“

Tirada impresarei a fost însă oprită de intervenția lui Laurențiu Reghecampf, care i-a transmis printr-un mesaj, în direct, soției sale că are înfățișare în primul termen de divorț pe 7 februarie 2022. Apoi, antrenorul Universității Craiovei a intrat în direct la postul de televiziune unde impresara este acționară, menționând că nu vrea să discute cu soția sa, ci doar cu ceilalți prezenți în studio. ”Eu nu aș intra în mod normal la o astfel de televiziune. Eu am trimis o notificare tuturor televiziunilor să nu vorbească despre viața mea privată. Nu să nu-mi folosiți numele. Cine mă cunoaște, știe că eu nu i-aș face așa ceva copilul meu. Toată viața o să-i port respect Aneimaria Prodan. Eu nu am făcut pictorial și dacă am făcut e problema mea. Pozele cu ea mi le-a trimis Anamaria pe mail și eu le-am șters în secunda doi. Eu am încurajat-o pe Anamaria să meargă la Poliție să afle cine a dat pozele. Ea poate să discute cu mine când e vorba de copil. Întrebați-o pe ea de ce este scandal! Eu nu am scandal cu ea, avem un proces!”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la Realitatea Plus.

Anamaria și Laurențiu, confruntare în direct, la TV

Anamaria Prodan a sărit, în direct, la gâtul soțului, ca o leoaică, și i-a propus acestuia să divorțeze la notar. “Să-ți fie rușine pentru tot ce ai făcut cu viața ta în ultimii trei ani! Războiul pe care îl ai, îl ai cu amanta ta! Îți câștigi ura copiilor tăi cu acest pictorial, pe care trebuia să-l faci cu copiii tăi și nu cu această domnișoară, care de trei ani ne terorizează. Ai transferat banii noștri în conturile domnișoarei! E momentul 0 în care trebuie să se termine această mizerie! Luni dimineață soțul meu va primi actele de la Poliție unde am depus plângere penală pentru cine a dat pozele. Iar ordonanța azi e nefondată, să facă recurs dacă vrea!“, a mai spus Anamaria Prodan.

“De trei ani i-a promis amantei că divorțează!”

Impresara l-a acuzat pe soțul ei că a transferat bani din conturile familiei în conturile amantei. “Toată averea este dată doar mie de mama mea. Toți acești bani sunt ai mei dați de la mama mea. Toți banii sunt trimiși din conturile familiei în conturile amantei. Știi cum e să te trezești peste noapte că în conturi nu mai e nimic? M-am rugat de el să mergem să divorțăm la notar. Am stat la opt dimineața în față la notar să vină el! Domnul îi promitea amantei de trei ani că divorțează. Stătea trei luni acasă și alte trei cu amanta. Domnișoara respectivă face din domnul Reghecampf tot ce vrea. Eu stăteam pe canapea să mergem să divorțăm la notar și el își mințea amanta că divorțează. Ba că e pandemie, ba că e în America! I-am zis că amanta lui a fost trei nopți cu Kamara, iar el mi-a spus că i-a spus lui Corina ca nici nu-l cunoaște pe Kamara. Și el a crezut-o!”, a mai spus sexy-impresara.

Citește și:

Poze cu Anamaria Prodan goală-pușcă, scăpate pe Internet. Reacția furibundă a impresarei: «Știu cine a dat aceste fotografii»

Lovitură dură pentru Anamaria Prodan. Reghe, primul pictorial oficial cu iubita gravidă: «O voi proteja pe Corina de toate atacurile»

Laurențiu Reghecampf a aflat sexul bebelușului. Corina Caciuc va naște în luna mai

image
image
image
image
image
image
kate middleton (8) jpg
banner ioana tufaru png
banner dorian popa png
Marina Voica  la Te ascult realizată de Ilinca Vandici Foto captură video YouTube jpg
betty stoian jpeg
Iulian postelnicu bun (1)b jpg