Botezatu aruncă bomba! Cum a pierdut Anamaria Prodan 500.000 de euro la pariuri, în Abu Dhabi: «E nebună, fraţilor»

anamaria prodan png
Anamaria Prodanfoto: Instagram

Anamaria Prodan (49 de ani) își permite luxul să sărăcească în plin divorț de Laurențiu Reghecampf! Deși s-a văiat că Reghe, încă soțul ei, i-ar fi transferat iubitei bani din conturile familiei, impresara își permite să arunce cu sutele de mii de euro în stânga și-n dreapta. Iată ce "aroganță" a făcut la Abu Dhabi!

Cătălin Botezatu: „A pariat jumătate de milion pe Hamilton. E nebună, fraţilor!"

Prezentă la Marele Premiu al Abu Dhabi, finala sezonului 2021 din Formula 1, alături de Cătălin Botezatu, impresara ar fi pariat 500.000 de euro pe victoria pilotului britanic Lewis Hamilton. Cătălin Botezatu a dat-o de gol pe sexy-impresară printr-o postare pe Instagram, de la fața locului, din tribune, unde cei doi erau conectați la emoțiile cursei. Surpriză însă! Pilotul olandez Max Verstappen i-a stricat ploile impresarei și i-a zburat jumătatea de milion de euro din conturi. Max Verstappen a câştigat titlul mondial în Formula 1 la Abu Dhabi, după ce l-a depăşit pe Hamilton în ultimul tur.

„A pariat jumătate de milion pe Hamilton, E nebună, fraţilor!", a exclamat creatorul de modă Cătălin Botezatu, într-un video pe Instagram. Contactactă de Click!, impresara nu a negat că ar fi pierdut o avere la cursa de Formula 1 de la Abu Dhabi, însă a pecizat că nu vrea să comenteze pe marginea delicatului subiect.

Când va avea loc primul termen în divorțul de Reghecampf

Anamaria Prodan trebuie să se prezinte pe 22 februarie la primul termen în divorțul intentat de Laurențiu Reghecampf, la Judecătoria Buftea. Înainte să plece la Abu Dhabi, în urmă cu doar două zile, impresara a avut un scandal monstru, în direct la Realitatea Plus, cu Laurențiu Reghecampf, pe care l-a acuzat că ar fi transferat bani din conturile familiei în conturile femeii pentru care a plecat de acasă. „Toată averea este dată doar mie, de mama mea. Toți acești bani sunt ai mei, dați de mama mea. Toți banii sunt trimiși din conturile familiei în conturile amantei. Știi cum e să te trezești peste noapte că în conturi nu mai e nimic? M-am rugat de el să mergem să divorțăm la notar. Am stat la opt dimineața în față la notar să vină el! Domnul îi promitea amantei de trei ani că divorțează”, a precizat impresara FIFA, la Realitatea Plus.

Citește și:

VIDEO Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu au urmărit live cursa de Formula 1 din Abu Dhabi. Cum s-au filmat

Scandal monstru Prodanca-Laurențiu Reghecampf, în direct la tv. Secrete divorțului au ieșit la iveală: «Să îți fie rușine!»

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
Mark Higgins primul din dreapta jos dupa stabilirea recordului mondial pe Transfagarasan foto arhiva personala jpeg
Gabriela Firea FOTO gov.ro
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg