INTERVIU EXCLUSIV Anamaria Prodan a lăsat un milion de euro în Dubai, în plin divorț. «Fac avere pentru copiii mei»

Ultima actualizare:

  Anamaria Prodan, în Dubaifoto: Instagram
Anamaria Prodan, în Dubaifoto: Instagram

Anamaria Prodan (49 de ani) a făcut senzație în Dubai! Aflată în plin procesc de divorț, impresara FIFA și-a făcut bagajele și a plecat pentru câteva zile în Dubai, capitala luxului suprem, ca să facă afaceri cu șeicii și ca să participe la câteva lansări importante. Direct din Dubai, reporterul Click! vă transmite un interviu la cald, despre subiectul momentului: divorțul de Laurențiu Reghecampf.

În perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2021, mai multe vedete din România au participat în Dubai la două dintre cele mai fastuoase evenimente sportive și mondene din lume, I success – International Awards și Superkombat Fighting Championship. Un moment inedit anunțat la spectacolul din acest an a fost asocierea a două teme de larg interes: sportul și criptomonedele Superkoin.


  Ruby, Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, la petrecerea din Dubaifoto: Instagram
Ruby, Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, la petrecerea din Dubaifoto: Instagram

Tocmai de aceea, Anamaria Prodan nu putea lipsi de la această gală, mai ales că a fost invitată să i se acorde  premiul pentru unul din cei mai influenți oameni din fotbal la nivel mondial, urmând ca în luna februarie să revină în Dubai, pentru a primi o distincție și din partea Fundației Michelle Obama, tot în cadrul unei gale de excelență. În tot acest timp, vedeta și-a lăsat avocații să se ocupe de divorțul de Laurențiu Reghecampf. Reporterul Click! a fost prezent la gala din Dubai, unde Anamaria Prodan ne-a acordat un interviu, în exclusivitate, despre culisele scandalului de divorț în care este implicată și nu numai.

 • Click!: Anamaria, s-a mutat România la Dubai!

Suntem mândri că am pus prima piatră de temelie a acestei monede virtuale, iar mândria și mai mare este că este făcută de un român și promovată aici de Eduard Irimia! Să ajungi aici, să faci un eveniment de grandoarea asta și să ai ca invitați familia regală și șeicii din Dubai este ceva unic. Aici sunt multe oportunități. Acum am tot timpul din lume să mă ocup de așa ceva, pentru că trebuie să fac avere pentru copiii mei. Așa cum mama mea a făcut.

 • Cât anume ai investit în criptomonede?

Sunt primul investitor, un milion de euro! Este o monedă în care eu cred. O monedă la care am asistat de la facere, o monedă care îți oferă un payback cumva. O monedă pe bază de piramide, dar care niciodată nu o să se prăbușească. Trăim în secolul acesta, încet-încet lumea se mută în virtual și trebuie să ținem pasul.

 • Mai ai proprietăți în Dubai? Casa aceea cu piscină unde ai locuit cu Reghe?

Mai am un apartament. Casa nu mai e! Am plecat de aici!

„Nu vreau să cobor în această mocirlă ordinară!”

 • După divorț, femeile înfloresc! Cum stau lucrurile în cazul tău?

Să știi că e adevărat! Depinde de partener, depinde de cum mergi mai departe. Eu merg foarte mândră și întotdeauna mă gândesc că Dumnezeu, dacă ia ceva, ia cu un scop!

 • Următorul soț nu va mai fi român?

Nu știi niciodată! Habar nu ai ce-ți rezervă viitorul, asta numai Dumnezeu știe! Următorul soț cu siguranță o să fie unul care atunci când intră undeva cu mine se va face liniște.

 • În presă au apărut informații scandaloase referitoare la acest divorț. S-a spus că Laurențiu Reghecampf și-ar fi premediat ieșirea din această căsnicie, mai precis ar fi blocat banii familiei din anumite conturi, investind într-o firmă cu actuala parteneră și cu fiul lui cel mare. Este adevărat? Ce ne poți spune în acest sens?

Avocații vor merge pe firul acestei povești, o să văd exact despre ce este vorba. Am aflat, ca și voi, din presă, nu vreau să comentez pentru că mi se pare cumplit și vreau să ieșim în evidență, eu și copiii mei, numai prin lucruri mărețe.

 • Este vorba despre o firmă deschisă cu banii familiei Prodan- Reghecampf?

Este o poveste unde avocații se voi uita foarte atent, este o poveste urâtă, care nu are de-a face cu numele Anamaria Prodan sau cu numele copiilor mei și nu vreau vreodată să cobor în această mocirlă ordinară. Este o poveste nedemnă pentru Laurențiu Reghecampf iar, dacă a făcut așa ceva, Dumnezeu va avea grijă!

 • E o trădare?

Știi ce se întâmplă cu trădătorii! Pentru mine capul plecat sabia îl taie primul.

Citește și:

Ce spune fiul cel mare al lui Reghe despre afacerea cu amanta tatălui: "Și eu, și Corina muncim în firma asta"

Anamaria Prodan și-a pus avocații pe Reghecampf: «E o trădare urâtă, iar trădătorii se știe cum sfârșesc»

image
image
image
image
image
image
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net