Anamaria Prodan, «cadou» de la procurori de ziua ei. Are legătură cu pozele nud

Ultima actualizare:

Este clar, nu mai e rost de împăcare! Vineri, 17 decembrie, chiar de ziua ei, Anamaria Prodan a primit un «cadou» din partea procurorilor. Ea a depus plângere împotriva lui Laurențiu Reghecampf, după apariția pozelor nud cu ea. 

Anamaria Prodan a primit un cadou neașteptat de ziua ei Foto: Instagram
Anamaria Prodan a primit un cadou neașteptat de ziua ei Foto: Instagram

După ce și-a sărbătorit ziua de naștere la Dubai, sexy-impresara le-a arătat fanilor de pe Instagram un document emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea. Conform acestui act oficial, a fost constituit un dosar penal, în care este implicat și Laurențiu Reghecampf, încă soțul acesteia, după ce au apărut în mediul online poze nud cu Anamaria Prodan. Agentul Fifa a anunțat că organele abilitate urmează să cerceteze circumstanțele în care s-a întâmplat acest lucru și că vinovatul va fi pedepsit.

«Stop joc, organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de bărbatul perfect, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea...aia de nu ne place nouă, celebrul Laurențiu Reghecampf. Și cine este responsabil de violarea vieții private a subsemnatei Anamaria Prodan, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta. Cu deosebit respect, a dumneavoastră Anamaria Prodan», a scris impresara pe Instagram. 

Anamaria Prodan a publicat documentele pe Instagram
Anamaria Prodan a publicat documentele pe Instagram

La sfârșitul lunii noiembrie, fotografiile în care Anamaria Prodan apărea goală au făcut mare vâlvă în presă. Încă de pe atunci, impresara s-a arătat extrem de indignată și a spus că imaginile se aflau doar în telefonul lui Laurențiu Reghecampf.

«Eu deja știu cine a dat aceste fotografii. Știu cum au ajuns în presă, știu cine le-a distribuit. Știu că sunt venite și din partea respectivă, din galeria Stelei. Știu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocații mei deja s-au ocupat, la Poliție a fost totul aranjat, și povestit, și scris. Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii și cine le-a luat din mail-ul soțului meu, va plăti. Nu-i niciun fel de problemă! În timp foarte, foarte scurt», a declarat Anamaria Prodan la acea vreme, în exclusivitate pentru Click.ro.

Anamaria Prodan, petrecere surpriză la Dubai

Sexy-impresara a avut parte de o petrecere surpriză la Dubai Foto: Instagram
Sexy-impresara a avut parte de o petrecere surpriză la Dubai Foto: Instagram

Anamaria Prodan a împlinit 49 de ani, vineri, 17 decembrie. Sexy-impresara a avut parte de o petrecere surpriză, la Dubai, pusă la cale de prietenii ei apropiați. Vedeta a celebrat ca la cartea împlinirea frumoasei vârste. A avut parte de tort și a băut șampanie cu cei dragi.

Apropiații au sărbătorit-o așa cum se cuvine Foto: Instagram
Apropiații au sărbătorit-o așa cum se cuvine Foto: Instagram

Anamaria Prodan a fost vizibil emoționată de gestul frumos făcut de prietenii ei! 

«Îmi doresc să am cei mai sănătoși copii și cei mai fericiți și la anul să fim tot împreună», a scris Anamaria Prodan pe Instagram, la miezul nopții.

Impresara s-a bucurat foarte tare de petrecerea pusă la cale de prieteni Foto: Instagram
Impresara s-a bucurat foarte tare de petrecerea pusă la cale de prieteni Foto: Instagram
image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png