Anamaria Prodan, o primă victorie în scandalul cu Laurențiu Reghecampf. A câștigat un proces important cu viitorul ei fost soț

Ultima actualizare:

    Anamaria Prodan urmează să divorțeze de Laurențiu Reghecampffoto: Click!
Anamaria Prodan urmează să divorțeze de Laurențiu Reghecampffoto: Click!

După 13 ani de căsnicie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampof au ajuns la divorț, dar până să-și împartă toate bunurile la Tribunal, impresara a înregistrat o victorie într-un alt proces cu viitorul ei fost soț.

Antrenorul i-a cerut soției să nu-i mai pronunțe numele și să nu mai facă publice informații despre relația lor, iar pentru asta a dat-o în judecată. Mai mult, în cererea de la Judecătoria Buftea, Reghecampf a transmis că îi cere Anamariei că nu mai folosească imagini cu el sau înregistrări cu vocea sa. În 13 decembrie, însă, judecătorii au respins această cerere, ce poate fi, însă contestată de reclamant.

Imediat după ce a venit această veste, Anamaria a postat pe Instagram și o poză cu dovada, cu cerificatul de la Judecătoria Buftea și o descriere ironică: "I love you, hubby" (Te iubesc, soțule - n.r.).

Laurențiu Reghecampf a făcut public și primul termen în procesul de divorț

Zilele trecute, cei doi viitori foști soți s-au certat și în direct, la tv, chiar la postul la care agentul FIFA este acționar. Anamaria a ieșit public cu o reacție dură atât la adresa soțului său, dar și a Corinei Caciuc, după ce a văzut pozele pe care cei doi le-au făcut special pentru Crăciun. Impresara a spus lucrurilor pe nume pentru prima dată referitor la divorțul de antrenorul Universtății Craiova.

“Noi nu am divorțat, nici măcar primul termen nu s-a stabilit. Când au apărut pozele, am fost sunată de către băiețelul meu plângând și mi-a zis: «uită-te ce a făcut tata»! Nici greață nu am mai putut simți! I-am trimis un mesaj și l-am felicitat pentru această ședință foto. Domnia sa nu-și vede copilul, nu-l interesează ce face copilul. Mai trimite din când în când pe card câte 100 de euro pentru el. Acum, de Sărbători, a considerat că este de cuviință să trimită 25 milioane lei vechi pentru copilul lui. L-am rugat de nenumărate ori să ia copilul și tu îmi spui că nu-l iei că ți-e frică că are Covid? De un an de zile acest domn dorește să-și distrugă copilul. De mii de ori, târându-mă și plângând pe parchet, eu îl iertam! Azi și-a dat arama pe față! De un an de zile te faci de râs în fața țării. Eu nu văd decât niște fotografii în presă cu mine pe care le are numai soțul meu, apoi vin niște fotografii jenante cu el și această dominișoară, făcute acum. De doi ani nu mi-am luat avocat, deși el încerca să ne facă să dispărem eu și copilul meu undeva în neant! Este dorința acestei domnișoare care a presat și a terorizat un bărbat mai slab ca Laurențiu Reghecampf. Soțul meu face plângeri tuturor celor care au filmulețe și poze cu amanta dumnealui. Amenință în stânga și în dreapta. Am ajuns de râsul unei țări întregi. Cred că cineva trebuie să-l oprească! Și acel cineva sunt eu! Azi am câștigat ca această ordonanță președințială pe care s-a luptat să o câștige să fie declarată nefondată! Ai luat pe cineva și l-ai adus în casa noastră, în patul nostru, au dispărut lucruri din casă. Și noi l-am iertat! Cât de mic poate să fie acest bărbat!“, au fost declarațiile Anamariei Prodan, la Realitatea Plus.


    Anamaria Prodan, șocată și dezamăgită de pictorialul pe care Reghe l-a făcut cu Corina
Anamaria Prodan, șocată și dezamăgită de pictorialul pe care Reghe l-a făcut cu Corina

Laurențiu Reghecampf: "Eu nu am scandal cu ea, avem un proces"

”Eu nu aș intra în mod normal la o astfel de televiziune. Eu am trimis o notificare tuturor televiziunilor să nu vorbească despre viața mea privată. Nu să nu-mi folosiți numele. Cine mă cunoaște, știe că eu nu i-aș face așa ceva copilul meu. Toată viața o să-i port respect Anamariei Prodan. Eu nu am făcut pictorial și dacă am făcut e problema mea. Pozele cu ea mi le-a trimis Anamaria pe mail și eu le-am șters în secunda doi. Eu am încurajat-o pe Anamaria să meargă la Poliție să afle cine a dat pozele. Ea poate să discute cu mine când e vorba de copil. Întrebați-o pe ea de ce este scandal! Eu nu am scandal cu ea, avem un proces”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la Realitatea Plus.

image
image
image
image
image
image
banner anca turcasiu png
banner gabriela Lucutar png
teo trandafir jpg
banner petre mioara roman png
1 mioara roman jpg jpeg
banner mioara roman png
andreea raicu instagram jpg
oana roman mioara roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net