Lovitură dură pentru Anamaria Prodan. Reghe, primul pictorial oficial cu iubita gravidă: «O voi proteja pe Corina de toate atacurile»

Ultima actualizare:

    Laurențiu Reghecampf, primul pictorial oficial cu Corina Caciucfotografii: Gheorghe Flușter / revista Fanatik
Laurențiu Reghecampf, primul pictorial oficial cu Corina Caciucfotografii: Gheorghe Flușter / revista Fanatik

Laurențiu Reghecampf face o mutare surprinzătoare în scandalul divorțului de Anamaria Prodan. Antrenorul Craiovei își prezintă oficial noua parteneră, într-un pictorial de Crăciun, cu iz de basm, dar care pune și mai multă sare pe rana deja deschisă. Reghe îi face Corinei și declarații de dragoste.

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) și Corina Caciuc (29 de ani) sunt subiectul finalului de an și continuă să surprindă. Antrenorul Craiovei și noua lui parteneră, gravidă în al doilea trimestru, sunt protagoniștii unei ședințe foto de Crăciun, pentru cel mai nou număr al revistei Fanatik. Este prima apariție oficială a celor doi, este confirmarea pe care Reghe o oferă presei, fanilor și fostei familii că nu mai e cale de întors. Pictorialul este realizat într-un decor de basm, lângă un brad împodobit cu crăciunițe, înacadrat de un felinar și de un om de zăpadă. 

Laurențiu Reghecampf zâmbește larg, fericit, iar Corina apare în pozele publicate de Fanatik.ro în trei ținute diferite: un costum alb, cu sacou și pantaloni, o rochie tip furou, neagră, din satin, și una aurie, cu mâneci-clopot. 

În paginile revistei, în cadrul interviului, Reghe vorbește deschis și despre sentimentele lui față de Corina, femeia care îl va face din nou tată de băiat, în primăvara anului viitor. ”Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește”, a spus, printre altele, Laurențiu Reghecampf în paginile revistei FANATIK, care se află deja pe piață. Antrenorul Craiovei a făcut și o promisiune publică: ”O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”. 

Reghe și Anamaria, la al doilea mariaj eșuat 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Podan au ambii două mariaje la activ. Cei doi au o relație de 15 ani și au împreună un băiat, Laurențiu Junior, născut în 2008. Antrenorul mai are un băiat din prima căsnicie, Luca, născut în 2001. Laurențiu Reghecampf a mai fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer, de care a divorțat în 2008 .Între 1998 şi 2007, Anamaria Prodan a fost soţia fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu, cu care are două fete: Rebecca (22 de ani) şi Sarah (21 de ani). 

Citește și:

Anamaria Prodan îi dă divorțul lui Reghecampf, dar îl lasă falit! «Averea e a mea! Mi-a cerut să renunț la nume»

Confesiunea lui Laurențiu Reghecampf după scandalul divorțului: "Îmi iubesc și respect familia"

image
image
image
image
image
image
banner anca turcasiu png
banner gabriela Lucutar png
teo trandafir jpg
banner petre mioara roman png
1 mioara roman jpg jpeg
banner mioara roman png
andreea raicu instagram jpg
oana roman mioara roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net