Poze cu Anamaria Prodan goală-pușcă, scăpate pe Internet. Reacția furibundă a impresarei: «Știu cine a dat aceste fotografii»

Ultima actualizare:

    Anamaria Prodan arată incredibil de bine la 49 de ani
Anamaria Prodan arată incredibil de bine la 49 de ani

Anamaria Prodan (49 de ani) se află într-o situație delicată, după ce pe Internet au început să circule imagini XXX cu ea, în costumul Evei! Sexy-impresara a făcut declarații exclusive, pentru Click!, pe marginea fotografiilor care s-au viralizat.

De luni seara, în mediul on-line circulă poze cu sexy-impresara goală, la 49 de ani! Fotografiile sunt de senzație, căci impresara FIFA arată mai bine ca atunci când pozat în Playboy, în 2007, și au început să circule pe diferite canale și rețelele de socializare! Contactată de Click!, sexy-impresara a făcut declarații incendiare privind proveniența fotografiilor. Anamaria Prodan spune că imaginile în care apare goală, într-un vestiar, au fost trimise chiar de ea încă soțului ei, Laurențiu Reghecampf!


    Anamaria Prodan s-a fotografiat în vestiar și i-a trimis poze sexy soțului ei
Anamaria Prodan s-a fotografiat în vestiar și i-a trimis poze sexy soțului ei

Imaginile fierbinți cu Anamaria, care îi demostrează astfel soțului său cât de bine arată, la 49 de ani, i-au fost trimise lui Laurețiu Reghecampf de către Anamaria Prodan, în luna septembrie. Iată ce ne-a declarat Anamaria despre imaginile scăpate pe Internet, care o flatează, de altfel. 


    Poze cu Anamaria Prodan goală au scăpat pe Internet
Poze cu Anamaria Prodan goală au scăpat pe Internet

„Eu deja știu cine a dat aceste fotografii. Știu cum au ajuns în presă, știu cine le-a distribuit. Știu că sunt venite și din partea respectivă, din galeria Stelei. Știu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocații mei deja s-au ocupat, la Poliție a fost totul aranjat, și povestit, și scris. Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii și cine le-a luat din mail-ul soțului meu, va plăti. Nu-i niciun fel de problemă! În timp foarte, foarte scurt", a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click.ro.

Citește și:

Kamara, dezvăluiri scandaloase despre relația cu iubita lui Reghe: «Niciodată mai mult de o noapte!»

Anamaria Prodan îi dă divorțul lui Reghecampf, dar îl lasă falit! «Averea e a mea! Mi-a cerut să renunț la nume»

image
image
image
image
image
image
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net