Anamaria Prodan îi dă divorțul lui Reghecampf, dar îl lasă falit! «Averea e a mea! Mi-a cerut să renunț la nume»

Ultima actualizare:

    Anamaria Prodan vrea să-l lase pe Laurențiu Reghecampf fără niciun banfoto: captură PRO Tv
Anamaria Prodan vrea să-l lase pe Laurențiu Reghecampf fără niciun banfoto: captură PRO Tv

Anamaria Prodan îi dă divorțul lui Laurențiu Reghcampf! Sexy impresara a spus ce a hotărât în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Cum era de așteptat, impresara îl va lăsa falit pe Reghe. „Rămâne cu salariul de la Craiova și o casă în America! Restul e moștenire de la mama mea”.

Anamaria Prodan a vorbit în emisiunea lui Cătălin Măruță despre Laurențiu Reghecampf. A spus cu ce se va alege Reghecamof dacă va divorța de ea și a vorbit și despre amanta gravidă a soțului ei. „Un bărbat demn nu are voie să facă așa ceva în fața copiilor! Eu sunt un om firav, sunt un om foarte sensibil, eu plâng. Când văd copilul cum suferă mă duc și plâng. Trăim o dramă. Deocamdată casa mea e și casa soțului meu, cu toate că soțul meu a plecat de foarte multă vreme. El întotdeauna va avea acces în casa noastră!”, a spus Anamaria Prodan, la Pro TV.

Anamaria Prodan: „El a muncit pentru altcineva, nu pentru noi!”

S-a spus că Anamaria Prodan și Laurențiu Regehcampf au de împărțit o avere colosală, ce se ridică la 100 de milioane de euro. Impresara a dezvăluit cu ce va pleca soțul ei din căsnicie. „Nu am ce împărți cu Reghecampf! Totul este moștenit de la mama mea. Laurențiu Reghecampf are salariul lui! Mai devreme am vândut un teren! Hai să nu exagerăm, că nu a avut 7 milioane salariul. Laurențiu dacă pleacă din această căsnicie pelacă cu salariul de la Universitate Craiova și cu o casă în America.

Nu Anamaria Prodan e milionară. Copiii Anamariei sunt milionari, să fie clar. El a muncit pentru altcineva, nu pentru noi! Nu va lua jumătate din avere, cum se dădea cineva de ceasul morții. El trebuie să lase totul copiilor lui. Nu avem nimic împreună. Am trăit din acei bani. Eu nu am avut contract prenupțial! Nu facem țigănie! Se va termina amiabil! Nu avem de ce să ne certăm, nu avem pe ce!”, a adăugat sexy impresara.

Anamaria Prodan, sfat pentru Reghe: ”Știe în ce s-a băgat”

Anamaria Prodan i-a dat și un sfat soțului cu privire la noua amantă, Corina Caciuc. „Întrebă-l când a cunoscut-o pe iubită, să știm toți! Laur știe că a greșit! Știe în ce s-a băgat! Numai că acum, dacă această fată e gravidă, e o mare problemă. S-a jucat cu sufletul lui Luca și a plecat mai departe! Îi transmit să nu uite niciodată, când greșești de foarte multe ori în viață și faci mereu aceeași greșeală...

Unde era Laurențiu acum câțiva ani și unde e astăzi? Acum este în genunchi! Îi doresc să se ridice și să ducă munca mea mai departe. Să arate că ce s-a întâmplat acum e un accident. Dacă face o familie cu fata asta, să nu repete greșeala. Această domnișoară își dorește de 18 ani, ai văzut scandalul la OTV. Când mă uit în ziar, în 2011 domnișoara se bălăcărea la OTV și acum ne bălăcarește pe noi?”

„Nu-mi dau jos tatuajul cu Reghecampf!” 

„Bebe e terminat! Nu mai vorbește cu nimeni ! Vreau să plece de aici! El joacă fotbal, pentru el cea mai mare fericire era să-l vadă pe tatăl lui cum dă goluri. Îmi doresc să vină să-l vadă pe băiat la meciuri. Am încă tatuajul cu el pe spate, așa va rămâne. Nu-l dau jos. Dacă ar fi s-o iau de la capăt, nu aș schimba absolut nimic. Eu nu sunt Anamaria Prodan bătăușa, sunt sensibilă! Nu m-aș mai împăca! Dacă nu ar fi fost o dragoste imensă între noi, acum ar fi devenit dușmanul mau cel mai mare”, a mai spus impresara. 

Citește și:

Fosta soție a lui Reghe: «Totul e tras la indigo. Karma funcționează». Anamaria Prodan i-a «spart» ei căsnicia, în 2008

Anamaria Prodan nu a primit încă actele de divorț, însă soțul ei i-a cerut sa renunțe la numele de Reghecampf. “Eu am aflat de divorț când conduceam. M-a oprit un polițist când conduceam, de la polițistul nostru de pe DN am aflat. L-am sunat pe Reghecampf! Pe urmă a dat că nu e adevărat! Încă nu am primit actele de divorț.

În ultimele săptămâni am vorbit foarte rar! Până la acel moment, noi am fost ceva unic! Pentru mine nu mai este loc de întoarcere, pentru mine un om nu poate să își trădeze copiii și familia. Probabil nu era fericit! Nu prea poți să vorbești! Tu știi că un an și o lună nu am făcut absolut nimic, doar să îmi salvez mama. Pentru că femeia asta a muncit și l-a iubit pe Reghecampf. Pentru mine e o trădare, dar în viață sunt suflete firave și suflete puternice. Pentru mine s-a terminat, urăsc trădarea mai mult ca orice! Divorțul va merge înainte! Mi s-a cerut de către Laurențiu să renunț la numele Reghecampf. Eu nu m-am născut Reghecampf, eu m-am născut Prodan”, a mai spus impresara.

Citește și:

Anamaria Prodan, replică pentru prima soție a lui Reghecampf, după acuzația că i-a stricat căsnicie

image
image
image
image
image
image
pepe jpg
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net