Anamaria Prodan, avalanșă de ironii la adresa lui Reghe și a Corinei, după pictorialul de Crăciun: «Copia rămâne copie»

Ultima actualizare:

    Anamaria Prodan, șocată și dezamăgită de pictorialul pe care Reghe l-a făcut cu Corina
Anamaria Prodan, șocată și dezamăgită de pictorialul pe care Reghe l-a făcut cu Corina

Pictorialul de Crăciun pe care Laurențiu Reghecampf l-a realizat alături de noua lui parteneră încă face vâlvă în presă. Anamaria Prodan a reacționat și ea dur și sarcastic totodată, publicând pe Instagram un mesaj necruțător la adresa soțului ei.

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) și Corina Caciuc (29 de ani) au decis să își etaleze oficial relația. Antrenorul Craiovei și noua lui parteneră, gravidă în al doilea trimestru, sunt protagoniștii unei ședințe foto de Crăciun, pentru cel mai nou număr al revistei Fanatik. Este prima apariție oficială a celor doi, este confirmarea pe care Reghe o oferă presei, fanilor și fostei familii că nu mai e cale de întors. Pictorialul, plin de dulcegării, este realizat într-un decor de basm, lângă un brad împodobit cu crăciunițe, încadrat de un felinar și de un om de zăpadă. Cei doi își fac și declarații de dragoste, fără nici o reținere. ”Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește”, a spus, printre altele, Laurențiu Reghecampf în paginile revistei FANATIK. Antrenorul Craiovei a făcut și o promisiune publică: ”O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”. 


    Laurențiu Reghecampf, primul pictorial oficial cu Corina Caciucfotografii: Gheorghe Flușter / revista Fanatik
Laurențiu Reghecampf, primul pictorial oficial cu Corina Caciucfotografii: Gheorghe Flușter / revista Fanatik

Anamaria Prodan, care a primit, în direct la TV, și termenul în procesul de divorț, 7 februarie 2022, s-a dezlănțuit după apariția ședinței foto cu Reghe și Corina. „Limba de aur trebuie să facă curat în conturi și în buzunare, să scoată ce mai are că altfel e furtună, căci Guriță de aur mușcă Limbuța de aur imediat și dă sângele pe nas. Glumim și noi de sărbători cu voi, fără supărare, căci dacă e cu supărare și nu avem simțul umorului, nu ne interesează. Și poate ședința foto o să iasă… dar copia rămâne copie, toată existența doar o simplă copie. Și ședința foto… dacă am ceva timp, aranjată de fetele mele fabuloase și coordonată de băiatul meu de vis… o să semene. Dar niciodată nu o să răsară. P.S.: Poate le aducem aminte lui Limbă de aur și Gură de aur (căci ne-au interzis să le pronunțăm numele) că în fața unui copil trebuie să ai decența ca părinte (tată Limbă de aur) și Gură de aur… trebuie să înțeleagă că aurul dacă nu este de 9K nu este considerat bijuterie”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și:

Lovitură dură pentru Anamaria Prodan. Reghe, primul pictorial oficial cu iubita gravidă: «O voi proteja pe Corina de toate atacurile»

Scandal monstru Prodanca-Laurențiu Reghecampf, în direct la tv. Secrete divorțului au ieșit la iveală: «Să îți fie rușine!»

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net