Imaginile care o vor înfuria pe Anamaria Prodan. Gestul lui Reghe îi va ridica tensiunea

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf duc un război al declarațiilor, în care se jignesc și își aduc acuzații.  Cei doi foști parteneri de viață nu se află în cele mai bune relații, motiv pentru care, după ce va vedea aceste imagini, agentul FIFA va fi în mod sigur cu tensiunea ridicată.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Foto: arhivă
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Foto: arhivă

Lucrurile sunt clare între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorțul bate la ușă, iar o posibilă împăcare nu mai există. Antrenorul Craiovei urmează să devină tată pentru a treia oară, de această dată cu Corina Caciuc, cea care până nu demult i-a fost amantă. Relația dintre cei doi datează de mai bine de doi ani, însă anul acesta au îndrăznit să iasă public. 

Reghe a fost surprins de cancan.ro la cumpărături, ca un tătic grijuliu, în timp ce achiziționa prăjituri și alte delicatese pentru pofta inimii partenerei sale de viață. Graviduța Corina, în vârstă de 29 de ani, este însărcinată în trimestrul doi de sarcină, iar Laurențiu Reghecampf se comportă deja ca un adevărat tată, având grijă ca iubitei lui să nu-i lipsească nimic. Reghe s-a antrenat prin centrul comercial, unde a petrecut o bucată de vreme, a dat pe la farmacie, pentru a cumpăra cele necesare acasă, atent la tot ce achizisiona. 

Laurențiu Reghecampf, la cumpărături pentru iubita însărcinată. Sursa foto: CANCAN.RO
Laurențiu Reghecampf, la cumpărături pentru iubita însărcinată. Sursa foto: CANCAN.RO

Antrenorul Craiovei pare foarte liniștit și chiar împlinit cu viața lui, semn că relația cu Corina Caciuc i-a adus pacea de care avea nevoie.  Laurențiu Reghecampf a devenit un cuplu oficial cu iubita lui în urmă cu câteva luni, iar de Crăciun au realizat și o ședință foto de familie, pentru a-și aduce aminte de momentele de iubire și după ce va veni pe lume copilul celor doi.

Anamaria Prodan l-a condamnat pe Reghe pentru gestul lui de a-și părăsi familia în vederea formării alteia cu amanta. Agentul FIFA a spus de nenumărate ori că Reghe își neglijează copiii și că de la despărțirea de ea și părăsirea căminului conjugal din Dubai și Snagov, Ilfov, antrenorul Craiovei nu mai dă prea multe semne de viață.

Anamaria Prodan l-a făcut praf chiar de 1 ianuarie

Fiica Ionelei Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au cunoscut în urmă cu 15 ani. Pe atunci, antrenorul de fotbal era căsătorit cu Mariana Pfeiffer, cu care are un băiat de 21 ani, pe Luca. Din mariajul cu Anamaria Prodan, Reghe mai are un băiat, pe Bebeto, în vârstă de 13 ani.

,,Se ascundea prin case cumpărate tot de el pentru familia si rudele amantei si ne mințea pe toți că este în discuții la prinți si sheick acasă să-si caute echipa. Îl găsea băiețelul cel mic prin apartamentul amantei si se ruga să-l iertăm că nu știe ce e cu el. Ne spunea ca este una de a găsit-o la 5 dimineața prin barul de la Zuma alături de alte românce … vă dați seama ce bărbat decent. Si ce amantă incredibilă … am mesajele lui unde se milogea să-l iertăm. Lua copilul in brațe si plângea că a greșit. Ca l-a avut la mână si ca a șters tot din telefonul amantei si din iCloud deci nimeni nu ne poate strica imaginea perfectă a familiei. Acum înțeleg ce avea cu el amanta. Poze de ani pe care Reghe nu mai putea să le șteargă, fiind amenințat de ea non stop. Le ștergea din telefon, dar erau pe stick-uri si când amanta suna deșteptarea la raport, drepți, era târâș în fața garnizoanei, dacă nu venea, știți ce pățeau cei din armată care întârziau la raport … curățau cu periuța de dinți toaletele “, a declarat Ana Maria Prodan.

Vedeta tv i-a transmis lui Reghe și iubitei lui un mesaj de început de an. Deși ironică, fiica Ionelei Prodan a mărturisit că speră ca fostul soț să își găsească drumul în viață.

,,Să-i dea Dumnezeu sănătate și lui, și amantei si copilului. Să dea Dumnezeu să-i poarte numele dacă este al lui, dar văd ca are activități mărețe, lume-uri pe Instagram, lui ii plac copiii, dar uită de ei. Trebuie să mai sunăm deșteptarea si noi că el este foarte ascultător de fel si docil. Se vede din ședințele foto unde ați văzut ce drăguț sta la poză :))). Ce sa facem ? El săracul stă cum îl așezi ca sa nu deranjeze pe cineva. Atât. El și-a deranjat viața si existența. Probabil patronul echipei îl mai dojenește puțin pana se plictisește, să-si mai aducă aminte si de fotbal ca nu mai are vârsta să se apuce de modeling ”, a mai spus  Ana Maria Prodan.

image
image
image
image
image
image
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net