Anamaria Prodan, declara╚Ťii siropoase despre milionarul cu care a petrecut

Anamaria Prodan (49 de ani) a confirmat zvonurile! Sexy-impresara a f─âcut primele declara╚Ťii despre b─ârbatul misterios al─âturi de care a petrecut seara de Revelion. ├Än noaptea dintre ani, aceasta s-a fotografiat ├«n compania unui b─ârbat de 32 de ani.

image
Anamaria Prodan a petrecut Revelionul la Dubai Foto: Instagram

Anamaria Prodan se afl─â ├«n plin divor╚Ť de Lauren╚Ťiu Reghecampf. Este curatat─â de numero╚Öi b─ârba╚Ťi ╚Öi a m─ârturisit recent c─â se vede ├«ntr-o rela╚Ťie ├«n viitor. De Revelion, Anamaria Prodan a publicat mai multe poze al─âturi de Tudor Oro╚Ö, un t├ón─âr om de afaceri din Bistri╚Ťa. Cei doi au petrecut noaptea dintre ani, ├«n Dubai. 

┬źDac─â nu ar─âta╚Ťi ca Tudor, sunte╚Ťi m─âsc─ârici┬╗, a scris agentul Fifa pe Instagram, ├«n noaptea dintre ani. Dup─â ce identitatea t├ón─ârului afacerist a fost f─âcut─â public─â, Anamaria Prodan a f─âcut primele declara╚Ťii despre acesta. Ea a m─ârturisit c─â este foarte impresionat─â de Tudor Oro╚Ö.

Ce spune Anamaria Prodan despre Tudor Oroș

stanga
dreapta
anamaria prodan tudor oros 4 jpg
anamaria prodan tudor oros5 jpg
anamaria prodan tudor oros 3 jpg
anamaria prodan tudor oros 5 jpg
anamaria prodan tudor oros2 jpg
anamaria prodan tudor oros jpg

┬źDa. Este adev─ârat. Se nume╚Öte Tudor Oro╚Ö. Un b─ârbat super inteligent. Integru. De╚Ötept. Un b─ârbat care conduce un grup de firme interna╚Ťional puternic! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor ╚Öi a grupului prin care vor da acces gratuit la educa╚Ťie World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adic─â pentru fiecare client pl─âtitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe ╚Ťara din care provine.┬╗, a declarat Anamaria Prodan pentru SpyNews.ro.

Anamaria Prodan a ╚Ťinut s─â precizeze c─â omul de afaceri nu este sezonier ├«n Dubai ╚Öi c─â este un om de care rom├ónii ar trebui s─â fie m├óndri.

┬źV-am spus, via╚Ťa mea merge ├«nainte frumos. Dumnezeu a dat deoparte nenorocirile ╚Öi ur├ó╚Ťenia din via╚Ťa mea. Acum pot sta lini╚Ötit─â c─â am al─âturi de mine oameni serio╚Öi, profesioni╚Öti, care fac cinste societ─â╚Ťii! M─â bucur c─â l-a╚Ťi analizat pe Tudor. Nu este sezonier ├«n Dubai. Este m├óndria rom├ónilor!┬╗, a mai spus Anamaria Prodan.

Tudor Oro╚Ö a studiat ├«n Marea Britanie, este originar din Bistri╚Ťa, dar locuie╚Öte de ╚Öapte ani ├«n Dubai. Afaceristul este directorul unei firme cu filiale ├«n Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai ╚Öi Abi Dhabi. Anamaria Prodan este investitor ╚Öi partener ├«n proiectul lui Tudor Oro╚Ö.

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi