Totul despre bărbatul misterios cu care a petrecut Anamaria Prodan de Revelion

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan nu duce lipsă de pretendenți în această perioadă dificilă, în care trebuie să pună la punct detaliile divorțului de Laurențiu Reghecampf. Florile și cadourile scumpe se adună la picioarele agentului FIFA, în vacanța din Dubai, însă un bărbat anume pare să se detașeze din grupul admiratorilor.

Anamaria Prodan apare tot mai des în compania lui Tudor Oros, un om de afaceri originar din Bistrița
Anamaria Prodan apare tot mai des în compania lui Tudor Oros, un om de afaceri originar din Bistrița

Anamaria Prodan apare tot mai des alături de un brunet chipeș în imaginile pe care le distribuie pe contul personal de Instagram. Înalt, cu barba perfect aranjată și mereu îmbrăcat într-un costum impecabil, brunetul apare și în imaginile de Crăciun, și în cele de Revelion ale Prodancăi. În plus, ocupă mereu locul de lângă Anamaria, și la bradul de Crăciun, și la masa de Revelion.

Dar cine este acest brunet misterios, pe care Anamaria l-a menționat și în mesajul ei de Anul Nou? ”Dacă nu arătați ca Tudor, sunteți măscărici”, a scris agentul FIFA pe Instagram în noaptea dintre ani, într-un mesaj în care condamnă, subtil, felul în care soțul ei a decis să iasă din căsnicie.

La cumpana anilor, mulțumind Divinității pentru darurile cu care m-a binecuvântat, să recunosc că:

este trist atunci când răceala, indiferența și răutatea se instalează în sufletele oamenilor, iar aceștia uită să mai fie oameni;

respectul și bunul simț au devenit flori rare, iar măștile ascund fețele, dar nu și caracterele;

atunci când e nevoie de solidaritate, generozitate și întrajutorare umană, unii uită că roata vieții se poate întoarce când te-aștepti mai puțin;

dezamăgirile ne învață că încrederea nu trebuie oferită oricui, dar nu trebuie să ne afecteze curajul, optimismul și speranțele;

nu facem bine pentru a fi aplaudați, ci pentru sufletul și credința noastră. Raiul și Iadul se găsesc, prima dată, pe Pământ, printre oameni. Depinde și de noi unde alegem să traim!

Pentru că fiecare om își trăieste alegerile! Indiferent de pierdem sau de câștigăm, avem datoria de a lupta cu speranța neștirbită de a fi bine! Iubirea, înțelepciunea, încrederea și generozitatea să vă călăuzească pașii în Noul An!  

Mulți ani binecuvântați vă urează, cu aleasă prețuire și statornică prietenie ANAMARIA PRODAN”, și-a continuat Anamaria mesajul transmis fanilor d epe Instagram.

Cine este bărbatul misterios la brațul căruia se afișează Anamaria Prodan

Potrivit informațiilor Spynews, bărbatul misterios care pare să fi intrat cu gânduri mari în viața Anamariei Prodan este un om de afaceri români, Tudor Oros, originar din Bistrița și stabilit în Emirate.

Tudor Oros a studiat în Marea Britanie și locuiește de șapte ani în Dubai. Bărbatul este un antreprenor de succes, director executiv al grupului de firme Carfax Education, cu filiale în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abi Dhabi.

Mai mult decât atât, are legătură și cu platforma de Online Education care implementează tehnologia Blockchain prin programul Learn to Earn.

Anamaria Prodan este investitor și partener în proiectul The Online School, prima școală online acreditată cu bazele în Oxford prin Carfax College care lansează o platformă de educație online powered by Blockchain Technology.

Cum Anamaria Prodan a urcat pe scenă la ultimul eveniment Blockchain din Emirate și a susținut proiectul, cel mai probabil acesta ar putea fi momentul în care s-ar fi înfiripat ceva între cei doi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net