Exclusiv! Anamaria Prodan: „Reghe are lesă scurtă! Copilului îi este dor de el!”

Ultima actualizare:

10 minute în opt luni! Atât și-a văzut Bebeto tatăl, pe Laurențiu Reghecamf, după ce acesta a băgat divorț de Anamaria Prodan (49 de ani). Impresara face noi dezvăluiri pentru Click! și spune că fiul său nu-și va vedea tatăl nici măcar de Sărbători.

image

Sărbătorile se anunță triste pentru Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf! Băiatul, în vârstă de 12 ani, nu și-a văzut tatăl decât 10 minute în opt luni de când antrenorul Universității Craiova a părăsit domiciliul conjugal și a băgat divorț de impresară. Anamaria Prodan a dezvăluit, pentru Click!, că Bebeto nu își va vedea tatăl nici de Sărbători și că acesta plânge aproape zilnic după părintele lui.

„Bebeto e un băiețel sensibil!”

În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Nu vrea sa l mai vadă pe tatăl lui. Îi explic că asta e viața. Dură. Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi! Dar suntem prea buni, demni, mândrii și deja mergem mai departe fericiți că am ales drumul drept în viață și că ne avem unul pe celălalt! “ a dezvăluit Anamaria Prodan, pentru Click!

Laurențiu Reghecampf, Bebeto și Luca Reghecampf s-au întâlnit de Halloween Sursa: Instagram
Laurențiu Reghecampf, Bebeto și Luca Reghecampf s-au întâlnit de Halloween Sursa: Instagram

„Reghe nu are voie să-si ajute familia!”

Se pare că de vină pentru răceala lui Laurențiu Reghecampf la adresa propriului fiu ar fi Corina Caciuc, femeia cu care antrenorul s-a mutat la Craiova și care este însărcinată în câteva luni.

„Reghe are lesa scurtă. Nu are voie să intre spre Snagov, nu are voie să-și ajute familia. Amanta are familie numeroasă și, dacă a prins gâsca, o jumulește bine. Și ea, și familia ei. Asta până când organele abilitate îi vor întreba rudele sărace de la țară de unde au avut bani sau de la cine să-și ia case și mașini“, a mai spus impresara.

Anamaria Prodan, trei plângeri penale!

Anamaria Prodan este în plin război cu Laurențiu Reghecampf. Impresara trebuie să se prezinte pe 7 februarie 2022 la primul termen în procesul de divorț intentat de antrenorul Universității Craiova la Judecătoria Buftea. Anamaria Prodan a câștigat, între timp, Ordonanța prin care soțul ei, Laurențiu Reghecampf, îi interzicea să-i folosească până și numele de Reghecampf. Apoi impresara a introdus prin avocații săi două plângeri penale împotriva lui Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul Universității Craiova este acuzat de Anamaria Prodan că ar fi sustras bunuri și bani, sume pe care le-ar fi transferat dintr-un cont al familiei în cel al noii sale partenere, Corina Caciuc, fără să primească vreo aprobare, dar și că ar fi făcut publice fotografiile cu sexy impresara nud. Surse din apropierea impresarei au dezvăluit recent, în exclusivitate pentru Click!, că Anamaria Prodan a introdus o plângere penală și împotriva Corinei Caciuc, care a apărut în câteva imagini în presă cu o geantă neagră, de firmă, care i-ar fi aparținut impresarei.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net