Laurențiu Reghecampf, primele detalii despre partaj. Când a intentat, de fapt, divorț de Anamaria Prodan

Ultima actualizare:

    Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțeazăfoto: Click!
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțeazăfoto: Click!

De când a izbucnit scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, toată lumea se întreabă ce se va întâmpla cu multele milioane de euro pe care cei doi le dețin în conturi.

Anamaria Prodan nu a ascuns niciodată faptul că mama ei, regretata Ionela Prodan, i-a lăsat o moștenire imensă. Când s-a aflat de separararea legală dintre impresară și antrenorul Craiovei, curioșii s-au gândit și la felul în care aceștia își vor împărți bunurile și dacă averea lăsată de cântăreața de muzică populară intră în această discuție. Mai mult, Reghe a precizat că acțiunea de divorț a fost intentată deja de câteva luni bune, mai precis din august 2021, și că primul termen va avea loc în mai puțin de două luni.

Laurențiu Reghecampf, despre copii, avere și divorț

Laurențiu Reghecampf a transmis un comunicat de presă în care a prezentat partea sa de adevăr. Fostul fotbalist a precizat că nu dorește să facă dezbateri publice despre mariajul său și a făcut câteva clarificări, după cum urmează:

  • "Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate în ceea ce mă privește. Mă voi implica în educația lor cu aceeași dăruire, voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată, să le ofer dragoste și sprijin necondiționat."
  • "Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat niciun bun din componența acesteia și nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens."
  • "Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale."

În acest fel, Reghecampf a menționat că moștenirea pe care Anamaria Prodan o are de la mama ei nu face subiectul partajului și că va continua să se implice în educația fiului pe care-l are cu impresara, Laurențiu Jr. Acesta a precizat și că aparițiile lui publice se vor concentra doar pe activitatea lui profesională și că își dorește că nu se mai implice în subiecte legate de divorț.

Ce avere a primit Anamaria Prodan de la mama sa


    Ionela Prodan le-a lăsat o moștenire fabuloasă fiicelor ei, Anamaria și Ancafoto: arhivă personală
Ionela Prodan le-a lăsat o moștenire fabuloasă fiicelor ei, Anamaria și Ancafoto: arhivă personală

Citește și: 

Anamaria Prodan dă cărțile pe față: câți bani a câștigat cu adevărat din fotbal

În urmă cu trei ani, lumea Anamariei Prodan se prăbușea, când mama ei, iubita intepretă Ionela Prodan, a murit. 

În ciuda faptului că nu ştia că moartea îi dă târcoale, artista de muzică populară a fost prevăzătoare şi şi-a făcut din timp testamentul. Şi-a chemat fiicele, Anamaria și Amca, şi le-a împărţit în mod egal toată agoniseala din cei peste 35 de ani de carieră. Deși nu s-a aflat cu exactitate ce a ajuns pe numele impresarei FIFA, lucrurile au stat în felul următor.

Patru case, terenuri şi conturi în bănci, un teren agricol şi unul intravilan, două maşini, bijuterii în valoare de 5.000 de euro, tablouri de 10.000 de euro, totul însumând aproape 2 milioane de euro - acestea au fost principalele bunuri pe care Anamaria și sora ei le-au împărțit. Numai la capitolul case, de exemplu, moştenitorii au primit o vilă cu etaj cu o suprafaţă de 450 mp, construită în 2008, a cărei valoare e de 600.000 de euro, o casă cumpărată în 1991 în Bucureşti, un apartament în Bucureşti achiziţionat în 1996 în valoare de 100.000 de euro, dar şi o casă în comuna Jilava cumpărată în 2008. Și nepoții Ionelei Prodan au primit câte 30.000 de euro în cont, la care au acces de la 18 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net