INTERVIU Reghe și-a vizitat fiul când Anamaria era în Dubai: "Ne lipsește tuturor. Copiii au înțeles că tatăl lor se va trezi și că nu-i va părăsi"

6 noiembrie 2021
article img
Reghe a fost la petrecerea de Halloween a fiului său cel micfoto: Instagram

Anamaria Prodan (49 de ani) a plecat cinci zile la Dubai, chiar în toiul scandalului de divorț! În același timp, Laurențiu Reghecampf, care acum locuiește la Craiova, a mers să își viziteze fiul, pe Laurențiu Junior, care organizase o petrecere de Halloween. Cu o atitudine de leoaică, impresara își declară public susținerea pentru soțul ei: "Întotdeauna voi fi în spatele lui sau lângă el".

Impresara a fost invitată, alături de alte persoane publice, să participe în Dubai la două dintre cele mai fastuoase evenimente sportive și mondene din lume, „I success – International Awards” și „Superkombat Fighting Championship”. Laurențiu Reghecampf a profitat de ocazie și și-a vizitat fiul, pe Laurențiu Reghecampf junior (12 ani), postând apoi imaginile pe contul său de socializare, de la petrecerea de Haloween. Întoarsă de la Dubai, Anamaria Prodan ne-a acordat un interviu, la cald, și ne-a povestit, în exclusivitate, cum decurge relația dintre fiul ei, Bebeto, și tatăl său, Laurențiu Reghecampf. 

"Când soțul meu va deschide ochii, atunci va fi jale pe vale!”

  • Click!: Ana, când ai fost tu în Dubai, Laurențiu Reghecampf și-a vizitat fiul, pe Bebeto. Am văzut că a și postat poze cu el pe Instagram, de la o petrecere de Haloween. Cum a decurs întâlnirea tată-fiu?

Anamaria Prodan: A venit cinci minute, am înțeles, cât eu am fost plecată. A venit la petrecere. A făcut o petrecere acasă, cu copiii. A făcut câteva poze și a plecat! Și le-a și postat! Sunt mulțumită și fericită că le postează!

  • Cum decurge divorțul? Au apărut fel și fel de scandaluri. Ce relație ai acum cu soțul tău? Ai mai discutat cu el?

Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem, cumva, să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă. Familia asta, care a muncit atât de mult să ajungă unde a ajuns, astăzi a devenit cumva un fel de ciuca bătăilor, pentru faptul că el nu vorbește. Și, când un om nu vorbește, sunt mai multe motive. Înseamnă că ceva acolo se întâmplă, pentru că Laurențiu este antrenor de fotbal, este unul dintre cei mai mari antrenori. Este o nebunie să spui presei să nu-ți mai folosească numele, este o nebunie să nu-ți mai folosească imaginea, pentru că de fapt tu asta ești: imagine! Eu am alte idei despre ceea ce se întâmplă, să dea Dumnezeu să nu am dreptate! Orice s-ar întâmpla, cine se uită la mine și mă cunoaște foarte bine, știe că nu am să plec din spatele soțului meu până în secunda în care nu am să aflu tot ce s-a întâmplat! Cine mă cunoaște, vă spun eu că tremură de acum! Repet, când soțul meu va deschide ochii atunci va fi jale pe vale!

article img
Reghe, alături de băieții luifoto: Instagram

„Nu am căutat amantele, dacă-s gravide! Toate roiesc în jurul lui ca fluturii!”

  • Să ne așteptăm, prin urmare, la dezvăluiri uluitoare în curând?

Să vă așteptați că întotdeauna am să-l susțin, chiar dacă de multe ori îl mai înțep și mai intru în el, că este firesc, pentru că a făcut niște greșeli foarte mari. Dar întotdeauna voi fi în spatele lui sau lângă el. Și eu și copiii. Războiul meu, dacă este un război cu Laurențiu, este la mine în casă, cu copiii, cu ce ne certăm noi. Dar, în fața lumii, Anamaria Prodan va sta exact ca un doberman lângă Laurențiu Reghecampf. Dacă cineva i-a făcut rău și încearcă în continuare niciodată nu o să fie iertat în viață. Laurențiu se va trezi cu siguranță! Ce se întâmplă acum nu știe nimeni! Nici eu nu-mi explic cum, după ce stai în biserică lângă un om cu cununiile pe cap, pleci! Nu știu nici eu cum te poate amenința, obliga, vrăji oricine pe pământul ăsta! Dar cu siguranță va plăti cu vârf și îndesat, cum nu s-ar fi gândit vreodată!

article img
Bebeto, fericit că și-a văzut tatălfoto: Instagram
  • Cel mai mult, într-un divorț, suferă copiii. Vă lipsește Laurențiu ție fiului tău?

Copiii au înțeles că tatăl lor se va trezi și că niciodată nu-i va părăsi! Normal că ne lipsește, tututor! Dar este alegerea lui și, dacă noi îl iubim atât de mult și îl respectăm, l-am lăsat după cum vedeți. Nu m-am dus vreodată după el, nu am făcut scandal, nu am căutat amantele dacă-s gravide și cu cine sunt. Nu m-a interesat! S-au mutat, au devenit cunoscute, ceea ce și-au dorit toată viața! Una își dorește de la 18 ani să fie cunoscută! Mi-au zis prietenii mei, de pe timpul OTV-ului, tot se ducea noaptea la ședințe de spiritism. Toate roiesc în jurul lui ca fluturii. Ai văzut vorba mea? Aia cu futurele și vulturele? Adică toți fluturașii ăștia știi ce viață au? Cât stă un fluture? Larva se face fluture, ia ochii și apoi a doua zi moare! Cam așa se întâmplă!

Anamaria Prodan și-a deschis magazin de băuturi fine

După ce s-a întors de la Dubai, Anamaria Prodan a lansat, joi seară, propriul magazin de băuturi fine. În colaborare cu un partener român stabilit în America, Adrian Ghila, Anamaria a pus bazele unei locații exclusiviste, situate la ieșirea din București, în Otopeni, „Booze Town”.

article img
Anamaria Prodan, la inaugurarea magazinului de băuturifoto: Instagram

Clientela pe care se bazează sexy-impresara e una aleasă, având în vedere prețurile foarte mari ale licorilor. Astfel, Anamaria Prodan a dezvăluit care e cea mai scumpă sticlă de whisky din magazin. ”Costă 150.000 de dolari. Asta la nuntă la mine se bea”, a declarat soția lui Laurențiu Reghecampf, cu ocazia lansării. De la deschiderea magazinului nu au lipsit vedetele: Dan Diaconescu, Vali Vijelie, Axinte, Adriana Bahmuțeanu, Otilia Billionera și Claudia Ghițulescu.

article img
Adriana Bahmuțeanu și Dan Diaconescu, printre invitații la inaugurarea magazinului

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Anamaria Prodan a lăsat un milion de euro în Dubai, în plin divorț. «Fac avere pentru copiii mei»

Anamaria Prodan, mesaj furibund după pozele de cuplu cu Reghe și amanta însărcinată! «În viața alegerile ieftine te costă scump»