Anamaria Prodan, legături cu lumea interlopă: „Eu eram cu Fane Spoitoru”

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan nu se dezice de la nimic! Agentul FIFA își asumă toate întâmplările din viața sa, legăturile cu oameni din toate categoriile sociale, inclusiv din lumea interlopă, de care povestește degajată în cel mai nou podcast „la mijloc”, cu Codin Maticiuc. În doar câteva ore, clipul a fost urmărit de zeci de mii de oameni.

Anamaria Prodan, la podcastul lui Codin Maticiuc. Sursa foto: captură video
Anamaria Prodan, la podcastul lui Codin Maticiuc. Sursa foto: captură video

Savuroasă, cu zâmbetul pe buze, parcă mai tânără și mai cu forță decât înainte de separarea de Reghe, Anamaria Prodan și-a deschis sufletul în fața lui Codin Maticiuc, unde a discutat de interlopi, frații Becali și fostul partener de viață. Pentru fiecare subiect în parte a avut ce să spună și unde să-i claseze pe cei care au făcut parte din viața ei. Dezamăgită de unii, cu mult respect pentru altii, agentul FIFA a enumerat câteva episoade demne de filmele de acțiune în podcastul lui Codrin Maticiuc.

Anamaria Prodan a făcut o mențiune clară, a vorbit despre o învățătură primită de la părinții ei, ca întotdeauna să fie înconjurată de oameni deștepți, de la care are ce învăța, nicidecum printre personaje care se dau interesante, dar care nu vin cu nimic nou în față.

„Eu am așa am crescut, să fiu proasta dinte deștepți, niciodată deșteapta dinte proști.”, a spus vedeta TV.

Toată lumea știe că Anamaria Prodan și frații Becali nu sunt în cei mai buni termeni, iar cu Gigi Becali a avut multe meciuri mediatice. Iată că în viața reală, cei trei au avut un conflict mai amplu, în care s-au urmărit ca în filme cu bolizii de lux, dar și alte scandaluri interne, pe care le-a dezvăluit în acest podcast. 

„Frații Becali, ei doi alergau singuri și câteodată alergau pe locul doi. A fost război, cu urmărir cu mașinile, ceva ce nu-ți poți imagina”, a spus impresara.

Cât despre Reghe, Anamaria Prodan continuă să-l denigreze, după ce de mai bine de 8 ani i-a acceptat amantlâcurile cu femei, fete de oraș care agață bărbați potenți financiar. 

„Ce asta, mă? Păi, ăsta de opt ani de zile îi deschidea uneia salon, alteia îi dădea bani. Păi, ce fel de bărbat ești, mă, nebunule?!!”, a spus agentul FIFA, făcând referire la Reghe.

Fiica Ionelei Prodan este de părere că oamenii care s-au perindat pe lângă ea și nu mai sunt parte din viața ei au fost prezenți doar pentru cine este ca nume, nicidecum pentru ce înseamnă ea ca persoană.

„Toți care au venit pe lângă mine au venit pentru influență, bani putere”, a spus Prodanca.

O altă dezvăluire făcută de Anamaria Prodan este despre legăturile ei cu lumea interlopă. Mai exact cu Fane Spoitoru sau clanul Cămătaru, despre care spune că i-au fost ca niște frați și mereu vor fi prietenii ei.

„De acolo a plecat șmecheria. Știi, apropo de cartea ta cu Nuțu Cămătaru. Deci eu eram cu Fane. Eram cu Fane Spoitoru”, a mărturisit Prodanca.

„Cum adică erai cu Fane Spoitoru?”, a întrebat mirat Codin Maticiuc.

„Adică eram în același anturaj, prieteni eram, cu Fane Spoitoru. Domnule, Anamaria Prodan umblă cu Bebe Cămătaru. Pentru mine au fost frații mei. Și niciodată nu m-am dezis de ei.”, a spus impresara sexy.

„Cu Nuțu te știi?”, a întrebat-o Codin Maticiuc. „Dar cum să nu? Ia întreabă-l”, a conchis Anamaria Prodan.

Codin Maticiuc a postat doar un teaser din podcastul care urmează să fie publicat și care în mod cert va fi un interviu cu multe dezvăluiri. 

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net