El e adevăratul iubit al Anamariei Prodan

Ultima actualizare:

Click! vine cu detalii de ultimă oră despre iubitul Anamariei Prodan! A ieșit la iveală cine este cu adevărat noul partener de viață și afaceri al agentului FIFA! Este vorba de un milionar din Abu Dhabi, care a făcut-o pe vedeta TV să uite de Laurențiu Reghecampf. Click! a aflat că impresara pune la cale și o nuntă imediat după divorț!

prodan png

Nici nu s-a despărțit bine de Reghe că și bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan, cel puțin asta susțin prietenii divei! Sexy impresara l-a uitat pe Laurențiu Reghecampf! Nici nu se mai gândește la el și este ca și mutată în Abu Dhabi, împreună noul iubit. Click! a aflat că agentul FIFA are un nou iubit, cel mai potent om de afaceri din Abu Dhabi, pentru care ar fi dispusă să părăsească România defintiv.

Iubitul Anamariei este cel mai potent om de afaceri din Abu Dhabi. Ana s-a mutat în Abu Dhabi și se vorbește deja despre o posibilă nună în stil mare! Iubitul ei este cel mai puternic om din Abu Dhabi. Este și partenerul ei de afaceri. Impresara l-a uitat pe Reghe și este din nou îndrăgostită”, a mărturisit o prietenă apropiată a sexy impresarei, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan are un nou partener și iubit, un milionar din Abu Dhabi Sursa: Instagram
Anamaria Prodan are un nou partener și iubit, un milionar din Abu Dhabi Sursa: Instagram

Anamaria Prodan și-a găsit, se pare, noua dragoste în Abu Dhabi. A plecat de Revelion în Emirate și acum nu mai vrea să se întoarcă de acolo. Impresara trebuie însă să se prezinte la divorț pe 7 februarie.

De când a plecat la Dubai, înainte de sărbători, s-au tot perindat mai mulți bărbați la brațul impresarei. Ultimul a fost Tudor Oros, despre care s-a aflat ulterior că este doar partenerul de afaceri al impresarei, fiind și însurat cu o celebră artistă de peste hotare. Contactată de Click!, Anamaria Prodan nu a confirmat, dar nici nu a infirmat că milionarul din Abu Dhabi este noul ei iubit, omul care o susține din spate, lăsând povestea cu un mare semn de întrebare.

 "Vai de mama lui când vor trage avocații linie!"

Anamaria Prodan (49 de ani) trebuie să se prezinte pe 7 februarie 2022 la primul termen în procesul de divorț intentat de antrenorul Universității Craiova la Judecătoria Buftea. Femeia de afaceri a câștigat, între timp, ordonanța prin care soțul ei, Laurențiu Reghecampf, îi interzicea să-i folosească până și numele de Reghecampf. Apoi agentul FIFA a introdus prin avocații săi două plângeri penale împotriva lui Laurențiu Reghecampf și alta pe numele Corinei Caciuc.

Vă rog mult să respectați viața mea, care este exemplu pentru copiii mei și să-i urmăriți, în schimb, pe Reghe și pe amanta lui, care este avidă de publicitate! Reghe îi făcea de ani promisiuni amantei că o va face vedetă și o va pune pe coperta revistelor. Acum că amanta a terminat Cambridge, trebuie să-l ia și pe el să o termine și el, să fie intelectuali amândoi. Sau poate el termină Oxford finanțe și bănci, căci am văzut că știe să facă tranzacții de ceva timp. Vai de mama lui când vor trage avocații linie!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

A fost căsătorită de două ori

Vedeta tv a devenit cunoscută ca jurnalist sportiv, ulterior ca realizatoare tv, după care s-a focusat pe o carieră în fotbal. Anamaria Prodan este fiica Ionelei Prodan și a lui Traian Tănase, mai are o soră, Anca, care locuiește în America. În 1998 s-a căsătorit cu baschetbalistul român Tiberiu Dumitrescu, mutat și el, ulterior, în State, împreună cu care are două fete, pe Rebecca și Sarah, născute în New Jersey, Statele Unite.

În 2008 s-a căsătorit cu Reghe, după doi ani de relație, în Las Vegas, cu care are un băiețel, de 13 ani, care poartă numele tatălui său, Laurențiu Reghecampf Jr. În data de 14 octombrie 2021, Reghe a anunțat divorțul, după ce s-a ancorat într-o altă relație cu o tânără pe nume Corina Caciuc, care urmează să-l facă tată pentru a treia oară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net