Anamaria Prodan, amenințată de frații Becali: «Am fost la Ambasadă. Mi-au urmărit familia»

Anamaria Prodan a făcut o serie de dezvăluiri incendiare, în podcastul lui Codin Maticiuc, lansat miercuri (12 ianuarie), pe Youtube. Agentul FIFA a vorbit despre rivalitatea dintre ea și frații Becali.

image
Anamaria Prodan a vorbit despre războiu cu frații Becali Foto: captură video Youtube

Anamaria Prodan a mărturisit că războiul a început de la succesul de care s-a bucurat ea în calitate de impresar în fotbal. 

"Eu mi-am dorit sa fac istorie. Mi-am calculat de când mă știu fiecare pas. Eu sunt pachetul complet. (...) Frații Becali au pierdut tot pentru că, hai să o luăm foarte corect, ei doi alergau singuri și tot terminau pe locul doi! Când nu ai concurență, e greu să spui că ești cel mai bun. Ei erau singurii pe piață. Făceau transferuri mari. Aveam fotbaliști buni, Hagi, Gică Popescu. Dacă ai talent, poți să vinzi pe milioane. Eu așa am făcut, am vândut pe milioane. Transferul lui Dennis Man, care a venit după transferul lui Stanciu, este făcut de mine. Dar a fost preluat din mers de altul", a povestit Anamaria Prodan.

"A fost război!"

Sexy-impresara a dezvăluit că a fost o rivalitate în toată regula, care s-a lăsat chiar cu scene din filme: urmăriri cu mașina și scandal. Anamaria Prodan a spus că s-a dus inclusiv la Ambasada Americană ca să reclame faptul că i-a fost urmărită familia de către frații Becali. 

"Când m-a sunat Adi Mutu, deja începuse războiul cu familia Becali. A fost război, ce competiție...cu urmăriri noaptea, cu mașinile! Război, război. Scandaluri pe la copii pe la școală, cu înjurături. Cu bodyguard-ul președintelui Ion Iliescu pe vremea aia. Asta pentru că am semnat cu jucătorii. După ce am pozat în Playboy, am semnat tot. Tot ce însemna Echipa Națională, Mircea Rednic antrenor, Andone antrenor...tot! (...) Am fost inclusiv la Ambasadă, eu sunt cetățean american. M-am dus la ambasadă și am spus că îmi urmărește familia. Toată lumea îmi zicea să mă împac. Ce să mă împac? Păi s-a născut cineva pe Pământul ăsta care să facă probleme copiilor mei? Păi mor cu ei de gât!", a mai spus Anamaria Prodan.

stanga
dreapta
anamaria prodan 3 jpg
anamaria prodan catalin botezatu si adela diaconu jpg jpeg
anamaria prodan main png
anamaria prodan jpeg
anamaria prodan portret 0 jpeg
anamaria prodan hp jpg
anamaria prodan corp jpg
bula cu anamaria prodan jpeg
anamaria prodan aniversare jpg
anamaria prodan png
anamaria prodan jpg
anamaria prodan jpeg
anamaria prodan oros png
anamaria prodan jpeg
anca pandrea 1 jpeg
image png
Andreea, Cristi Balan
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
5 poza mare JPG
FotoJet jpg
dani otil gabriela prisacariu
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png