Culisele relației dintre Anamaria Prodan și Fane Spoitoru: «Toată lumea știa cine sunt»

12 ianuarie 2022

Anamaria Prodan (49 de ani) a făcut dezvăluiri incendiare în podcast-ul lui Codin Maticiuc, lansat miercuri seară (12 ianuarie). Sexy-impresara a vorbit despre familie, despre cariera sa, dar și despre relația ei cu Fane Spoitoru.

article img
Anamaria Prodan a vorbit despre relația cu Fane Spoitoru

Anamaria Prodan a dezvăluit că este prietenă bună cu mai mulți interlopi celebri de la noi din țară. Ea a povestit că se înțelege bine cu Fane Spoitoru și că a făcut parte din anturajul acestuia de mulți ani. De asemenea, agentul Fifa a mai spus că este foarte apropiată și de Bebe Cămătaru, fiind prieteni de familie.

«Mă luam în gură și dacă luam o gură, două de whiskey era spectacol»

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img

Totodată, Anamaria Prodan a declarat că nu s-a dezis niciodată de aceste relații și a interesat-o părerea celorlalți oameni.

«Apropo de cartea ta cu Nuțu, deci eu eram cu Fane Spoitoru. Adică eram în același anturaj, prieteni. La aceeași masă, cine făcea prima scandalul? Eu! Eu eram fata cu bani. Toată lumea știa cine sunt. Nimeni n-avea voie să vorbească cu mine că mă luam în gură și dacă luam o gură, două de whiskey era spectacol. Deci eram genul ăla de prietenul cel mai bun al lor. Și dacă cineva spunea ceva, mi se părea mie ceva...începea scandalul! De la mine! Dădeam eu prima, nu așteptam. Până se dezmeticea lumea era terminată bătaia. Eu eram în anturajul lor (...)

Eu așa am crescut, printre bărbați. Cu o femeie nu prea aveam ce să vorbesc...despre haine? Eu am avut chestia asta de niciodată nu m-a intersat ce spune lumea: "Domne, Anamaria Prodan umblă cu Bebe Cămătaru". Pentru mine au fost frații mei și niciodată nu m-am dezis (de ei n.r). Și cu Nuțu mă știu, cum să nu! Dar Bebe este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, de familie, adică frați. Toți prietenii mei au fost foarte săraci, din copilărie, prieteni care au rămas lângă mine întotdeauna. Ăia sunt singurii care n-au trădat. În rest, toți care au venit lângă mine, au venit pentru nume, influență, bani, putere. Atât!»,  a povestit Anamaria Prodan în podcast-ul lui Codin Maticiuc