Anamaria Prodan, prinsă într-un trio amoros?! Tudor Oros este căsătorit cu o cântăreață

Ultima actualizare:

Aflată în plin divorț, în jurul Anamariei Prodan roiesc admiratorii precum fluturii la borcanul cu miere! Ultima apariție a sexi imrpesarei de Revelion la brațul tânărului om de afaceri Tudor Oros, la Dubai, a dinamitat lumea mondenă! S-a speculat imediat că între cei doi s-ar fi înfripat o idilă! Între timp însă, s-a aflat că, de fapt, chipeșul afacerist din Bistrița este...căsătorit. Clcik! are replica Anamariei Prodan, aruncată peste noapte într-un triunghi amoros de toată frumusețea.

Anamaria Prodan și Tudor Oros, apropiați la Dubai, de Revelion Sursa: Instagram
Anamaria Prodan și Tudor Oros, apropiați la Dubai, de Revelion Sursa: Instagram

De când s-a aflat că urmează să devină o femeie liberă, Anamaria Prodan e curtată intens peste tot unde se duce! Impresara a făcut furori și de Revelion la Dubai, unde a petrecut de Sărbători împreună cu copiii ei și nu numai. Impresara a mers la Dubai și pentru afaceri, fiind înconjurată mai tot timpul de oameni de afaceri prosperi.

În noaptea dintre ani, impresara a părut a fi mai apropiată însă de tânărul om de afaceri din Bistrița, stabilit de ani buni în Emirate, Tudor Oros. Mai mult, impresara a postat pe Instagram poze împreună cu noul ei partener, de care a fost nedezlipită pe perioada cât a stat la Dubai.

S-a speculat imediat că între chipeșul om de afaceri și impresară s-ar fi înfiripat o idilă!

Rețele de socializare au luat foc și fanii l-au luat la puricat pe tânărul om de afaceri Tudor Oros. Așa se face că adevărul a ieșit imediat la suprafață, căci omul de afaceri din Bistrița este însurat cu o cântăreață celebră, frumoasă foc. Aceasta a fost admonestată de fani pe rețelele de socializare, care i-au reproșat că și-a lăsat bărbatul să se pozeze cu sexy impresara.  Întoarsă în țară, Anamaria Prodan a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, adevărul despre relația dintre ea și omul de afaceri din Bistrița.

Tudor este partenerul meu de business. Dacă îi dau tag la Instagram si vedeți că are soție ,de ce se fac comentarii oare?! Ca doar eu dau tag la Instagramul lui nu? Este un prieten foarte drag, foarte deștept, foarte serios, cu o educație aleasă. Suntem parteneri repet și grupul nostru de investitori în diferite proiecte este superb. În rest despre viața lui Tudor nu cred ca este treaba mea să vorbesc”, a declarat sexy impresara, în exclusivitate, pentru Click!

Tudor Oros este din Bistrița, are 32 de ani și este căsătorit. El este stabilit de șapte ani în Emirate și s-a căsătorit, în 2020, cu o tânără din Ucraina. Ksenia Gulevich este cântăreață și a fost și ea prezentă în același restaurant de fițe, din Dubai, în care a petrecut și Tudor Oros.

Tudor Oros este căsătorit cu cântăreața Ksenia Gulevich Sursa: Instagram
Tudor Oros este căsătorit cu cântăreața Ksenia Gulevich Sursa: Instagram

„Nu avem timp de explicații <mondene>”

Tudor Oros a studiat în Marea Britanie și locuiește de șapte ani în Dubai. Bărbatul este un antreprenor de succes, director executiv al grupului de firme Carfax Education, cu filiale în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abi Dhabi. Mai mult decât atât, are legătură și cu platforma de Online Education care implementează tehnologia Blockchain prin programul Learn to Earn. Anamaria Pordan și Tudor Oros vor pune bazele unei noi afaceri internaționale.

Noi vom lansa în curând proiectul Learn and earn, un proiect de Învățământ on line și nu avem timp să dam explicații <mondene>. Sunați la Reghe, căci el este cu mondenitățile! Eu și copiii mei suntem cu munca și cu avocații care încearcă să recupereze averea din conturile ascunse ale soțului meu”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru Click!.

Anamaria Prodan a pășit în noul an încă căsătorită cu Laurențiu Reghecampf. Pe 7 februarie, impresara trebuie să se prezinte la primul termen de divorț la judecătoria Buftea.

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net