Anamaria Prodan, reacție furibundă după ce Reghe a postat imagini cu ecografia bebelușului

Ultima actualizare:

După ce Laurențiu Reghecampf a publicat în mediul online o imagine cu ecografia copilului pe care îl are cu Corina Caciuc, Anamaria Prodan, fosta lui parteneră, a avut o primă reacție în legătură cu subiectul.

image

Anamaria Prodan a folosit și ea imaginile cu ecografia bebelușului și a scris în dreptul lor un mesaj în care îl acuza pe Reghecampf de toată această situație. Anamaria a explicat că ea nu îi poartă pică nicicum copilului care se va naște, deoarece el nu are nicio vină. Impresara a  susținut că îi dorește micuțului aceleași lucruri pe care le dorește și propriilor copii.

Anamaria Prodan, declarații despre copilul lui Reghe

Anamaria l-a atacat însă din nou pe Laurențiu Reghecampf în mesajul ei, susținând că el are toată vina pentru această situație. De asemenea, în textul scris de impresară în secțiunea „Story” de pe platforma Instagram, aceasta i-a făcut oarecum și o „avertizare” Corinei Caciuc, la care se referă cu apelativul de „amanta”. Prodan a spus că Reghe o va părăsi, cu tot cu copil, imediat ce va găsi o femeie cu bani. Anamaria a declarat însă că nu îi poartă pică nici ei, fiind în totalitate vina lui Reghecampf.

Să îi dea Dumnezeu mult noroc copilului și o viață de vis. Ce le doresc copiilor mei îi doresc și copilului lui Laurențiu. El nu are nicio vină pentru ceea ce a făcut tatăl lui. Să nu se mai speculeze, noi familia nu avem nicio treabă cu amanta.

Dacă nu era asta, era alta și alta. Deci vina este doar a lui Reghecampf. Amanta asta și acest copil nevinovat sunt în scurt timp istorie pentru Reghe. Cum apare altă femeie cu bani, căci acum e sărăcuț cu banii, va lăsa tot și va pleca. Istoria se repetă”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan, un nou atac la Laurențiu Reghecampf

La scurt timp, Prodan a publicat pe contul ei o serie de imagini cu Corina Caciuc, în diferite ipostaze, însoțite și acestea de alt mesaj, unde se face referire la trecutul actualei partenere a lui Reghecampf. Și aici, Anamaria l-a atacat pe antrenor.

Ca să se liniștească Reghe am să declar ceva care poate o să uimească audiența. Această fată Caciuc nu are nici o vină. Nici cea mai mică. Ca ea sunt mii care caută un loc cald și o familie! Nu contează cu ce s-a ocupat sau cu ce se ocupă. Nu e treaba noastră. Dacă nu era Caciuc era alta.

Familia mea vrea jumătate din ce a dispărut. Atât! Nimic mai mult. Eu nu judec pe nimeni. Am primit mii de poze cu amanta soțului meu: unele mai ok, atele mai rele. Nu mă interesează nimic. Am copiii mei pentru care trăiesc frumos departe de lumea macabră a soțului meu.

Faptul că vorbește urat de familia lui prin oraș nu ne mai interesează. Noi l-am ridicat, el a coborât. Noi însă avem dreptul să vorbim și să ne dăm cu părerea căci bebeficiem de libertate de exprimare. (..)

Corina nu are vină că Reghe și-a bătut joc de copiii lui care azi nu pot să ridice capul de rușine. Toate astea sunt doar din vină lui și o să plătească legal pentru fiecare mișcare greșită și pentru fiecare batjocoră adusă familiei mele. Felicitări pentru îngerul mic și să-l ajute Dumnezeu să nu simtă caracterul tatălui lui cum l-au simțit copiii mei”, a mai scris Anamaria pe Instagram. 

Laurențiu Reghecampf mai are doi fii, cu două femei diferite

Se pare că Laurenţiu Reghecampf și Corina Caciuc vor deveni părinți pentru prima oară în luna mai. Corina ar urma să nască la o clinică privată din Craiova, acolo unde locuiesc cei doi în prezent. 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în plin divorț, după o căsnicie de 15 ani, după ce antrenorul și-a făcut apariția cu Corina Caciuc, noua lui parteneră. Micuțul pe care îl are cu Corina va fi cel de-al treilea copil al lui Reghe, acesta mai având doi fii, cu alte două femei.

Din mariajul cu Mariana Pffiefer, Reghe are un băiat pe nume Luca, trecut de vârsta majoratului. Din relația cu Anamaria Prodan, îl are pe Laurențiu junior, în vârstă de 13 ani. Luca, fiul cel mare, se ocupă de afaceri, iar fiul din relația cu Prodan își dorește să calce pe urmele tatălui său și să devină fotbalist.

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net