Primele imagini publice! Lauren╚Ťiu Reghecampf, video cu bebelu╚Öul la ecografie! Ce gest a f─âcut micu╚Ťul

Lauren╚Ťiu Reghecampf a postat primele imagini cu bebelu╚Öul din burtic─â! Antrenorul Craiovei s-a m├óndrit pe re╚Ťelele de socializare cu micu╚Ťul, care pare s─â aib─â deja foarte mult─â energie.

reghe corina caciuc jpg
Reghe e deja mândru de bebelușul din burtica iubitei sale, Corina Caciuc

Reghe a f─âcut senza╚Ťie pe Instagram cu video-ul ├«n care apare bebelu╚Öul din burtica iubitei sale, Corina Caciuc. Comentariile au ├«nceput s─â curg─â dup─â ce antrenorul Craiovei a f─âcut publice primele imagini cu micu╚Ťul, deja foarte activ, de la ecografie.

Laurenţiu Reghecampf va deveni iar tată în luna mai, iar Corina Caciuc va naște la o clinică privată din Craiova, acolo unde locuiesc cei doi.

Cum s-au cunoscut Lauren╚Ťiu Reghecampf ╚Öi Corina Caciuc

stanga
dreapta
laurentiu reghecampf corina png
reghecampf corina1 jpeg
laurentiu reghecampf jpeg
luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpeg
reghecapf corina jpeg
reghe corina caciuc jpg

Conform unor surse din anturajul fostului cuplu Prodan-Reghecampf, cuplul s-a cunoscut ├«n Dubai, unde Corina a ╚Öi locuit o perioad─â destul de lung─â. Corina l-a urmat pe Reghecampf ├«n ╚Ťar─â, c├ónd acesta a fost numit antrenor la Univeristatea Craiova.

Lauren╚Ťiu Reghecampf are doi b─âie╚Ťi din rela╚Ťii anterioare

Lauren┼úiu Reghecampf mai are doi fii, cu alte dou─â femei. Din mariajul cu Mariana Pffiefer, Reghe a devenit tat─âl unui b─âiat pe nume Luca, acum 21 de ani. Din rela╚Ťia cu Anamaria Prodan, ├«l are pe Lauren╚Ťiu junior, care este alinat Bebeto ╚Öi are 13 ani. Luca, fiul cel mare se ocup─â de afaceri, iar Bebeto ├«╚Öi dore╚Öte s─â calce pe urmele tat─âlui s─âu ╚Öi s─â devin─â fotbalist.

Lauren╚Ťiu Reghecampf ╚Öi Anamaria Prodan, divor╚Ť dup─â 15 ani

anamaria prodan laurentiu reghecampf 0 jpeg

Lauren╚Ťiu Reghecampf ╚Öi Anamaria Prodan sunt ├«n plin divor╚Ť, dup─â o c─âsnicie de 15 ani. Primul termen va fi pe 7 februarie, ├«n mai pu╚Ťin de o lun─â, la Judec─âtoria din Buftea.

Impresa a c├ó╚Ötigat o prim─â b─ât─âlie cu fostul so╚Ť: poate s─â ├«i foloseasc─â numele, dup─â ce Reghe a depus o Ordonan╚Ť─â care ├«i interzicea Aneimaria s─â fac─â acest lucru. Agentul FIFA a mai depus dou─â pl├óngeri penale, una pe numele lui Reghe ╚Öi una pe numele Corinei Caciuc.

De la anun╚Ťul sarcinii Corinei, Anamaria a lansat mai multe atacuri la adresa amantei lui Reghe. Cel mai recent, ea a spus c─â nu i se pare normal s─â aib─â o iubit─â nu cu mult mai mare dec├ót fiul s─âu. "├Än condi╚Ťiile ├«n care un copil de-al t─âu are 23 de ani ╚Öi iubita 29, trebuie s─â fii dement. O mai cunoa╚Öte ╚Öi toat─â lumea, ╚Öi anturajul lui fii-ta. E jenant", a declarat Anamaria Prodan, la podcastul lui Codin Maticiuc. 

interior 1583876 1920 jpg
bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan