Replica Corinei Caciuc pentru Anamaria Prodan: „Nu-mi e imputabilă despărțirea”

Ultima actualizare:

S-a umplut paharul! Corina Caciuc a reacționat și i-a dat, în premieră, replica impresarei Anamaria Prodan. Corina Caciuc se apară și spune că nu e ea despărțit-o pe impresară de Laurențiu Reghecampf. Tânăra a apelat la avocați pentru a soluționa pe cale legală conflictul cu impresara FIFA.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc vor avea un copil Sursa: fanatik.ro
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc vor avea un copil Sursa: fanatik.ro

Anamaria Prodan a ieșit public, zilele trecute, la postul Realitatea Plus și i-a acuzat atât pe Laurențiu Reghecampf, cât și pe iubita acestuia, Corina Caciuc că i-ar fi sustras din casă bani și bunuri, de la genți de firmă, la bijuterii și haine.

Impresara a anunțat că a introdus două plângeri penale pe numele lui Laurențiu Reghecampf, în care și-a acuzat soțul că ar fi sustras bunuri și bani, sume pe care le-ar fi transferat dintr-un cont al familiei în cel al noii sale partenere, Corina Caciuc, fără să primească vreo aprobare, dar și că ar fi făcut publice fotografiile cu sexy impresara nud.

Ulterior Click! a aflat, în exclusivitate, că și Corina Caciuc s-a ales cu plângere penală, după ce a apărut în fotogafii de paparazzi cu geanta de firmă a impresarei pe braț. Corina Caciuc nu s-a mai abținut și i-a dat o primă replică impresarei. Tânăra, în vârstă de 29 de ani, susține că nu ea este cauza despărțirii antrenorului de la Universitatea Craiova de impresara FIFA.

Pentru a răspunde pe larg la această întrebare, ar trebui să provoc alte reacții și nu vreau să fac acest lucru. Credeți-mă, sunt împăcată știind realitatea și faptul că nu îmi este imputabilă nicio despărțire”, a declarat Corina Caciuc, pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf pe 7 februarie 2022 Sursa: Instagram
Anamaria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf pe 7 februarie 2022 Sursa: Instagram

Partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf o anunță pe impresară că a apelat, la rândul ei, la avocați pentru a soluționa conflictul.

Am luat în calcul, împreună cu avocații mei, să mă apăr în fața oricărui atac denigrator. Noi voi accepta nimănui – și nu doresc să nominalizez pe cineva anume – să mă nedreptățească, să-mi creioneze o imagine falsă, deformată”, mai spune amanta lui Reghecampf.

Reghecampf: ”Nimic, niciodată, nu ne-ar putea despărți!”

Laurențiu Reghecampf a sărit și el în apărarea Corinei Caciuc, împreună cu care a realizat, recent, un pictorial de familie dedicat Sărbătorilor, care a scos-o din sărite pe Anamaria Prodan.

Atunci Laurențiu Reghecampf a declarat că o va proteja pe Corina Caciuc de toată lumea, inclusiv de atacurile impresarei.

Nu fac cinste nimănui, nu numai în cazul Corinei. Corina cunoaște faptul că sunt alături de ea și că oricând o voi proteja, îmi voi proteja familia! Nimic, niciodată, nu ne-ar putea despărți!”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan trebuie să se prezinte pe 7 februarie 2022 la primul termen în procesul de divorț intentat de antrenorul Universității Craiova la Judecătoria Buftea.  Impresara a câștigat, recent, Ordonanța prin care soțul ei, Laurențiu Reghecampf, îi interzicea să-i folosească numele de Reghecampf. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net