Prodanca, dezvăluiri despre Reghe cu 4 zile înainte de divorț: ”Le-a scris fetelor că nu sunt ale lui”

Ultima actualizare:

Luni, 7 februarie, e ziua divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Circul a început deja! Sexy impresara a ieșit, din nou, la atac cu acuzații dure la adresa celui care, în câteva zile, îi va deveni fost soț!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au termen de divorț pe 7 februarie Sursa: Click!
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au termen de divorț pe 7 februarie Sursa: Click!

Cu patru zile înainte să se prezinte la Judecătoria Buftea, Anamaria Prodan a răbufnit mai tare ca niciodată la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara nu mai are stavilă și a rostit cuvinte dure la adresa celui care i-a stat alături într-o căsnicie de 15 ani de zile.

Vorbim de Reghecampf? Dacă nu era Prodan cine Dumnezeu vorbea de Reghe?! Laurențiu era bărbatul Aneimaria Prrodan, niciodată invers. Poate că a fost o pălărie mare și casnicia asta pentru Reghe!

Regret că se termină așa! Am un copil cu el, nu a putut să facă pasul ăsta demn! L-aș fi acoperit și acum, cum l-am acoperit în ultimii ani. Aș fi acoperit mirosul ăsta de rahat, l-aș fi ajutat să plece din țară! Mai ales aici, când ajungi să ai la braț domnișoare de astea cunoscute, nu mai poți să ieși în oraș cum ieșeai cu Prodan lângă tine! Ziceam vreau masa aia că am venit cu soțul!”, a răbufnit impresara la Realitatea Plus.

"Mă uitam cu milă la el și la amantă!"

Anamaria Prodan a primit lovitura de grație atunci când Reghecampf și amanta însărcinată, Corina Caciuc, au făcut ședința foto de Crăciun, îndrăgostiți.

Puteam să acopăr fotografiile cu amanta dezbrăcată în cluburi de noapte! Mă gândeam că e tatăl copilului. Mie mi-au trimis ședința foto a lui de Crăciun și mă uitam cu milă. Cum să dai niște imagini care trebuiau ascunse?! Se uitau ce să facă cu mâinile! Acolo vezi micimea! Când mergeai cu Prodanca erai copertă, nu făceai șușanele! Ești râs!”, a adăugat Anamaria Prodan.

"La fete le-a scris că nu sunt ale lui!"

Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf nu a mai vrut să audă nici de fetele ei din prima căsătorie cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu. Le-a trimis,, scurt, la plimbare, printr-un sms.

Ești încă bărbat însurat cu patru copii acasă ! Ai două fete pe care le-ai crescut de la 5-6 ani. La fetele astea le-ai dat mesaje că nu sunt ale tale! Le-a scris că nu-s fetele lui! I-au spus fetele că amantele astea au un tarif de oraș. El zicea că nu e adevărat! Și copiii îmi ziceau: <mami, te ia lumea de nebună!> Toți cunoscuții din fotbal îmi ziceai vezi ca lumea te ia de nebună!

Când a plecat cu Rolls-ul de acasă și plângea prin oraș că a plecat o punguță în mână. Punguța era ca punguța cu doi bani! Era un sac mare de gunoi! Când pleci cu Rolls-ul și amanta trage de ușa de la Rolls invers să rupă ușa!’, a adăugat impresara, la Realitatea Plus.

Anamaria Prodan (49 de ani) trebuie să se prezinte pe 7 februarie 2022 la primul termen în procesul de divorț intentat de antrenorul Universității Craiova la Judecătoria Buftea. Anamaria Prodan a câștigat, între timp, Ordonanța prin care soțul ei, Laurențiu Reghecampf, îi interzicea să-i folosească până și numele de Reghecampf. Apoi impresara a introdus prin avocații săi două plângeri penale împotriva lui Laurențiu Reghecampf și alta pe numele Corinei Caciuc.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net