Imagini cu Anamaria Prodan din dormitor, în lenjerie intimă!

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan (49 de ani) își vede de agenda ei încărcată, în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, dar și de micile cochetării cu care ne-a obișnuit. Impresarei îi place să se fotografieze în ipostaze senzuale, mai ales că fizicul îi permite. Cele mai noi imagini, publicate pe Instagram, au încins imaginația fanilor.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Nu au trecut nici două luni de când sexy-impresara Anamaria Prodan a aruncat Internetul în aer, cu o serie de fotografii demne de revista Playboy, în care apare goală, căci iată recidiva. Sâmbătă seara, așa ca de weekend, vedeta a publicat pe Instagram o imagine în care își etalează tatuajele, sânii și formele voluptuoase, într-o ținută pe care, pe vremuri, o vedea doar Laurențiu Reghecampf, acum bărbatul de care Ana se află în divorț. Anamaria a pozat într-un costum de baie minuscul, crem, care pocnește pe trupul ei. Acum, de pozele sexy se bucură cei aproape 1 milion de urmăritori pe care impresara îi are pe Instagram.

Fanii virtuali au fost în delir, iar comentariile laudative nu au întârziat să apară. În imagine se văd și bijuteriile de lux pentru care Anamaria a făcut o obsesie și care valorează sute de mii de euro. Vedeta este fan al brățărilor Cartier, are 10 la număr, iar valoarea lor ajunge la 400.000 de euro, după cum ea însăși a declarat, în emisiunea lui Denise Rifai. 

image

Anamaria Prodan, goală pe Internet. Imaginile care i-au lăsat mască pe fani

La finele lunii noiembrie, pe Internet au circulat imagini interzise cu Anamaria Prodan, în costumul Evei, fotografiată într-un vestiar. Fotografiile sunt senzaționale, căci impresara FIFA arată mai bine ca atunci când pozat în Playboy, în 2007. Este toată tonifiată și se vede că are mare grijă de imaginea ei. Despre acele poze, care au făcut mare vâlvă la vremea aceea, vedeta ne-a spus că au fost trimise chiar de ea, soțului ei, în luna septembrie a anului trecut. Posibil să fi fost "scăpate" în presă cu scopul de a compromite, însă efectul a fost invers. Pozele nu făceau altceva decât să o flateze pe vedetă, despre care au curs, dacă mai era nevoie, râuri de cerneală.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net