Anamaria Prodan, declarații despre divorț și presupusele amante: "Reghe nu se uită la suzete de genul ăsta”

prodan anamaria reghecampf jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodanfoto: Instagram

La o lună de la zvonurile despre presupusul divorț, Anamaria Prodan a ieșit din nou la rampă, negând vehement despărțirea de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Chemată miercuri, 14 iulie, la sediul DNA, unde a fost citată în calitate de martor într-un dosar ce are legătură cu echipa de fotbal Rapid, Anamaria Prodan s-a dezlănțuit. Impresara a făcut declarații acide privind zvonurile divorțului de soțul său și a atins și subiectul delicat al presupuselor amante!

”Anamaria Prodan nu divorțează! Nu am spus că nu am bărbat de lăsat? Este matrița bărbatului perfect. Dacă cineva o să îmi facă o demonstrație că oriunde am ajuns, oriunde intru, în orice club, în orice restaurant, toată lumea spune: «Dar soțul era cu o femeie, dar soțul era cu o botoxată», spun «Unde? Ați văzut vreo fotografie vreodată?!», a declarat Anamaria Prodan, la ieșirea din sediul DNA.

„Ne mai și certăm, nu suntem de porțelan”

Sexy-impresara a ținut să demonteze și zvonurile conform cărora tehnicianul ar fi părăsit căminul conjugal în urmă cu ceva timp. ”Nu avem nici proprietate pe Radu Beller și soțul meu este la muncă, nici măcar nu este în România. Ne mai și certăm, că nu suntem de porțelan, eu sunt mai vulcanică. Mai ai nervi, mai ai scăpări. După 16 ani, noi nici nu am trăit o viață lipsită de stres… Doar Dumnezeu sau soarta m-ar putea despărți de Laurențiu Reghecampf, altcineva cine ar putea?!”, a mai spus aceasta. Anamaria Prodan a atins și subiectul sensibil al așa ziselor amante ale soțului ei, cerând insistent dovezi în acest sens. „Zilnic, alte ghene care se laudă că se bat pe Reghe! Vreau dovezi că soțul meu are legături cu vânzătoare de plăceri! Reghecampf are o mândrie ieșită din comun. Nu se uită la suzete de genul ăsta!”, a fost mesajul sexy-impresarei, pe Instagram.

Citește și:

Confesiunea lui Laurențiu Reghecampf după scandalul divorțului: "Îmi iubesc și respect familia"

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează! Soțul sexy-impresarei a plecat de acasă: "Da, e adevărat"

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub oana zavoranu png
scoala elevi - Shutterstock
Templul mare de andezit  Foro Daniel Guță (2) JPG
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg