Reghe și-a cerut iertare în fața Anamariei Prodan: „Dacă nu erai tu eu nu eram, te rog iartă-mă! Am greșit”

20 ianuarie 2022

Anamaria Prodan a fost invitată în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, acolo unde a dezbătut cele mai ardente subiecte ale momentului, legate de viața sa personală. Printre altele, Prodan a dezvăluit și că înainte să „fugă” cu amanta, Reghe i-a cerut să se împace. 

image
Anamaria Prodan a continuat seria dezvăluirilor Foto: Captură Video

Anamaria Prodan a dat de înțeles că a mai trecut peste infidelitățile lui Reghecampf, de-a lungul timpului, însă acum picătura care a umplut paharul a fost faptul că antrenorul ar fi extras bani din conturile familiei pentru a-i oferi actualei partenere, Corina Caciuc. De asemenea, faptul că și copiii au fost „umiliți” de tatăl lor a fost motivul pentru care Ana Prodan nu mai vede nicio cale de întoarcere.

Anamaria Prodan: „Eu l-am crezut pe Reghe cum probabil și Caciuc l-a crezut”

„Amantă fiind l-ai luat pe Reghe de la soție, iar o amantă ți l-a luat ție”, a fost comentariul venit din partea unui internaut, pe maginea căruia Anamaria Prodan a comentat. De aici a venit și seria mai multor dezvăluiri. Anamaria susține că Reghe le-a „dus cu zăhărelul” pe amândouă în acest mod. 

Eu l-am crezut pe Reghe cum probabil și Caciuc l-a crezut. Eu l-am crezut atunci că nu mai avea nicio treabă cu soția, că dormau separat. El îi spunea acum la fel și ei (Corinei Caciuc n.r) că divorțează de mine, dar că nu ne înțelegem. I-a spus că ne-am dus în America să divorțăm. Am fost și eu păcălită, logic”, a declarat Anamaria Prodan, în podcast.

Ana Prodan spune că ea l-a crezut pe Reghe până în ultimul moment că a terminat orice relație cu amanta, mai ales că, spune ea, acesta i-a cerut împăcarea. Totuși, după ce au aniversat nunta de cristal, Reghecampf a plecat de tot de acasă, petru a fi cu Corina Caciuc. 

Anamaria Prodan spune că Reghecampf i-a cerut împăcarea

Eu l-am crezut pe bărbatul meu până acum la nuntă (nunta de cristal n.r), pe 1 iunie. Pe 1 iunie eu îl credeam când spunea că a terminat cu Caciuc. Că ea l-ar fi șantajat și așa mai departe. Dacă omul a venit și mi-a spus: „Iartă-mă, ești îngerul meu, dacă nu erai tu eu nu eram, te rog iartă-mă! Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar...Gata, hai să fim fericiți. Hai să trecem peste”, a mai spus Anamaria.

De asemenea, aceasta a dezvăluit că a existat o discuție de familie în care au fost implicați și copiii, care deja știau de toată situația.

„Eu am chemat copiii și am stat toți într-o cameră și le-am zis: din acest moment, mami cu tati pleacă la drum împreună, cu voi alături. Am închis ușa asta de nenorociri și din acest moment dacă vă mai aud că puneți întrebări sau mai există „Caciuc” e belea mare cu mine!

Copiii au zis „da”, ne-am luat toți în brațe, Reghe ne-a strâns pe toți la piept. Și după două zile a plecat... cu două ceasuri, cele mai valoroase, și le-a vândut”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan, supărată că bunurile respective ar fi trebuit să le rămână copiilor.

Declarațiile anterior meționate le puteți urmări începând cu 1:36:40

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Cristina Şişcanu png
nicole cherry jpg
download (9) png
foto mare Doja Cat foto epa efe 57681551 copy jpg
cub carmen de la sălciua animat gif
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg