A avut Anamaria Prodan o aventură cu Dan Alexa? «În viața mea am lovit multă lume»

19 ianuarie 2022

Anamaria Prodan a fost invitată în cadrul unui podcast amplu organizat de Codin Maticiuc, la care a fost prezent și Cosmin Natanticu, dar și avocatul impresarei. Ana Prodan a răspuns mai multor întrebări ale publicului, vorbind, bineînțeles, și despre subiectul divorțului de Reghecampf, dar și de episodul cu Dan Alexa.

image
Anamaria Prodan, invitată în cadrul unui podcast Foto: Captură Video

Anamaria Prodan a fost surprinsă în 2019 cum îi dădea un pumn antrenorului Dan Alexa, iar de la acest gest s-a iscat o întreagă controversă. Unii au pus acest lucru pe seama geloziei, speculând că între cei doi ar fi fost o relație amoroasă.

Acum, la 3 ani de la incident, Anamaria a fost din nou întrebată despre subiect, în contextul divorțului de Reghecampf, având în vedere că mai multă lume susține că și ea l-ar fi înșelat pe Reghe cu Alexa. 

„Dacă-mi zici de Dan Alexa mă dau cu capul de masă”, a început Anamaria Prodan șirul declarațiilor, atunci când a auzit pentru prima oară întrebarea.

Cum explică Anamaria Prodan incidentul cu Dan Alexa

Îl iubesc pe Dan Alexa cum te iubesc și pe tine și pe Natanticu. (..) Măi voi știți cum a apărut nebunia asta? Anamaria Prodan lucrează de când se știe numai cu bărbați. Și atunci acest gen de oameni zic că sunt c***ă.

(..) Eu sunt o fire vulcanică. Dacă ceva nu îmi convine eu în secunda doi sar la bătaie. Așa am fost dintotdeauna. Și în cercul de prieteni. În viața mea am lovit multă lume. Singurul pe care nu l-am lovit a fost soțul meu”, a declarat Prodan.

stanga
dreapta
anamaria prodan tudor oros png
anamaria prodan laurentiu reghecampf 2 jpeg
anamaria prodan corp 3 jpg
anamaria prodan 0 png
anamaria prodan 3 jpg
anamaria prodan reghecampf1 jpeg
anamaria prodan sora mama 0 jpeg
anamaria prodan jpeg
anamaria prodan catalin botezatu si adela diaconu jpg jpeg
anamaria prodan piscina jpg
anamaria prodan revelion png
anamaria prodan tudor oros5 jpg
anamaria prodan reghecampf jpeg
laurentiu reghecampf anamaria prodan jpeg
laurentiu reghecampf anamaria prodan jpg
anamaria prodan 5 jpg
prodan anamaria reghecampf jpeg
anamaria prodan si laurentiu reghecampf 54860000 jpeg
anamaria prodan 2 jpg
anamaria prodan jpeg
anamaria prodan goala png
ruby anamaria prodan catalin botezatu png
anamaria prodan main png
anamaria prodan jpeg
anamaria prodan jpeg
Anamaria Prodan
anamaria prodan si fiul ei reghe junior jpg jpeg
anamaria prodan 2 jpg
anamaria prodan hp jpg
anamaria prodan laurentiu reghecampf jpeg
anamaria prodan portret 0 jpeg

Anamaria Prodan, despre „relația” cu Dan Alexa

Anamaria Prodan a explicat că în cazul situației cu Dan Alexa, un alt antrenor pe care ea îl avea pe listă și nu i-a oferit la un moment dat o oportunitate, Ionel Ganea, ar fi creat zvonurile potrivit cărora întrea ea și Alexa ar fi fost o relație de natură amoroasă. Acest lucru deoarece Prodan l-a propus atunci pe Alexa pentru un post de anternor, și nu pe Ganea, ea fiindu-le impresar amândurora.

Anamaria neagă și acum acuzațiile și susține că ulterior și soțul ei a profitat de zvonurile care s-au creat în jurul unei posibile relații a impresarei cu Dan Alexa, ca să ascundă propria infidelitate. 

Familia e singurul meu punct sensibil. Și atunci Reghe zicea că uite ce zice lumea....Eu m-am distrat atunci că nu a fost nici primul nici ultimul despre care s-a zis asta.. Majoritatea mi-au făcut avansuri că sunt frumoasă. (..)

Anamaria Prodan spune că a mai lovit bărbați din fotbal

Și ce, eu mă luam cu așa-zisul meu iubit la bătaie în fața jucătorilor, în fața președinților?! Paparazzi erau mereu pe urmele mele să prindă ceva. N-a fost nimic! Și astăzi vorbesc cu Alexa, mi-am cerut scuze(..) Nu bat fete, bat doar bărbați”, a mai spus ea, care a recunoscut că a mai lovit oameni cu nume sonore din fotbal, însă nu dorește să le dezvăluie identitatea pentru a nu-i pune într-o lumină nefavorabilă.

Deși a recunoscut și în acest podcast că în inima ei a rămas în continuare Laurențiu Reghecampf, așa cum e normal, spune ea, Anamaria îi critică acestuia deciziile din ultima perioadă. „De când s-a înhăitat cu aceste femei din oraș uitați-vă unde era și unde e astăzi”, a mai spus ea, făcând referire și la cariera fostului ei partener. 

Anamaria Prodan, detalii incendiare din culisele relației lui Reghe cu Corina Caciuc

Cât despre noua iubită a lui Reghe, Corina Caciuc, cu care antrenorul urmează să aibă și un copil, Anamaria a făcut din nou dezvăluiri din „culisele” relației dintre cei doi. Ana Prodan a susținut că femeia din viața lui Reghe este cunoscută prin Dubai drept „Gură de aur”, insinuând că cel puțin în trecutul ei ar fi avut o meserie de moravuri ușoare.

De asemenea, Anamaria Prodan a dezvăluit că are mesaje între Laurențiu și Corina Caciuc, în care aceasta din urmă îl tot presa pe Reghe să divorțeze de impresară și el tot amâna. Totodată, Ana Prodan a spus că există și posibilitatea ca Reghecampf să fie șantajat de Corina, aceasta avându-l cu ceva la mână.

Laur este omul care se supune”, a mai spus impresara, care a dezvăluit și că Reghe vorbea urat de Caciuc în mesajele pe care i le trimitea ei, spunând că este o femeie de moravuri ușoare și că e doar o amantă, nimic mai mult, cerându-i chiar împăcarea. Se pare că relația dintre Reghecampf și Corina Caciuc durează deja de cel puțin 2-3 ani, existând poze din perioada aceea cu cei doi.

image

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis
anamaria prodan portret 0 jpeg