Anamaria Prodan, afacere colosală, de 8 milioane €. Imagini exclusive cu ferma pe care a cumpărat-o

Ultima actualizare:

În toiul divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan face ce face și își mai adaugă câte o achiziție în potofoliu. Mai motivată ca oricând, în ciuda faptului că trece printr-o despărțire care o afectează vizibil, diva a făcut o tranzacție de milioane de euro. Săptămâna trecută, ea a cumpărat o fermă de aproximativ 800 de capete de bovine. Click! are toate detaliile!

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află la prima înfățișare. Vor mai urma, mai ales că-și dispută custodia unicului lor fiu, dar și averea, iar partajul pe bunuri cu siguranță va fi unul cu răsunet în mass media, ca și până acum.

Anamaria Prodan nu este genul de femeie care să plângă în pernă după persoana iubită, dar nu capitulează ușor. De când s-a despărțit de Reghecampf, Anamaria a "înflorit": a devenit patroană de televiziune, a realizat transferul lui Nicolae Stanciu în China, la FC Wuhan, a investit în criptomonede, iar ultima achiziție în portofoliul ei este o fermă de animale, de bovine mai exact.

Anamaria Prodan și-a luat fermă de 800 de bovine

Avea în lista de dorințe un astfel de business și iată că nu s-a lăsat până nu și-a văzut visul cu ochii. S-a interesat, a verificat și a găsit ceea ce căuta, iar săptămâna trecută a realizat această investiție importantă: o fermă mare, cu aproximativ 800 de capete de bovine, aflată la câteva sute de kilometri de București.

"Anamaria a achizitionat suprafețe impresionante de terenuri agricole și are alături un fond de investiții care își concentrează toată atenția pe partea agricolă în următorii ani. Partenerii ei sunt din Emiratele Arabe Unite. Anamaria vizitează diferite locații din țară, pe care urmează, alături de partenerii arabi, să le achizițoneze.

Ferma de vaci este mare, modernă. A costat în jur de 8 milioane de euro. Ferma mică, dărăpănată, din câmp, a lui Reghe, cu care se laudă, nu există de fapt! Are câțiva porci, câteva capre și vaci pentru uzul de consum al familiei", au povestit surse din preajma Anamariei, pentru Click!

După ce au semnat actele, Ana și partenerii ei au dat o masă și au ciocnit o cupă cu șampanie pentru noua investiție. Din cauza programului foarte încărcat, afacerista nu se va implica în mod direct în administrarea acestei afaceri, însă are oameni de încredere care vor avea grijă ca investiția să fie amortizată în următorii ani.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!    

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net