Anamaria Prodan, patroană de televiziune. Impresara a bătut palma pentru o afacere colosală în plin divorț

Ultima actualizare:

    Anamaria Prodan a revenit la prima sa dragoste: presaFoto: arhiva personală
Anamaria Prodan a revenit la prima sa dragoste: presaFoto: arhiva personală

Anamaria Prodan (49 de ani) se reinventează în plin divorț! Sexy-impresara FIFA revine la prima dragoste, presa. Anamaria Prodan a făcut marele anunț: va fi acționară la două posturi de televiziune, Realitatea Sportivă și Realitatea Star, care urmează să se lanseze pe 1 decembrie.

Anamaria Prodan a fost prezentă duminică, 21 octombrie, la Realitatea Plus în emisiunea Realitatea Sportivă, moderată de Claudiu Giurgea, și a făcut anunțul anului în media. Sexy-impresara a bătut palma cu Maricel Păcuraru, patronul Realitatea Plus, și va fi acționar în doua noi proiecte marca Realitatea: Realitatea Sportivă și Realitatea Star. Ambele două noi televiziuni dețin licență încă din vară și se vor lansa de 1 decembrie, cu Anamaria Prodan în postura de patron.

“E provocarea maximă pentru mine. Mă întorc la prima dragoste și mă întorc numărul unu! Întotdeauna am crezut în puterea fabuloasa a presei. Cred foarte tare în oamenii tineri, foarte bine pregătiți. Am știut că vom pune bazele celor două televiziuni care se nasc de 1 decembrie. Va fi cu totul altfel decât ceea ce este. Am aproape 50 de ani și niciodată nu am lăsat capul în jos. Nu mă schimbă faptul că voi deveni patron de televiziune! Eu vreau să aduc în fața telespectatorilor munca unui sportiv, viața lui așa cum o văd eu. Eu am acces în ambele lumi, și în lumea mondenă, și în cea sportivă. Vreau să relaxez puțin lucrurile. Fotbalul este despre bucurie, nu despre încrâncenare, despre bătaie!” a declarat Anamaria Prodan, invitată în studioul Realitatea Plus.

„Eu nu mi-am verificat soțul! Nu i-am umblat în telefon!”

Anamaria Prodan a vorbit la Realitatea Plus și despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. “ Noi am fost o echipă de temut. Așa am văzut eu drumul nostru de când ne-am regăsit. Eu veneam dintr-o căsnicie din care ieșisem de doi ani. Nu a știu nimeni. Eu nu mi-am verificat soțul! Nu i-am umblat în telefon, deși aveam parolele la comun. Nu aveam gelozii. Eram mândră că lumea îmi admira soțul. Nu-mi pare rău că nu i-am controlat telefoanele”, a adăugat sexy impresara. "Ceea ce se întâmplă acum cu Laurențiu este jenant. Nu poți să te prezinți în fața României cu o viața destrăbălată. Tu trebuia să fii un model pentru copiii tăi. Lipsește o piesă din acest puzzle ca să pot înțelege ce s-a întâmplat. Lumea îmi spune că de fapt eu eram cea vânată, el era veriga slabă. Și s-a găsit!", a mai spus vedeta.


    Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se despart după 15 ani de relațiefoto: arhiva personală
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se despart după 15 ani de relațiefoto: arhiva personală

„Laur Jr. nu merge la școală pentru că râd copiii!”

Anamaria Prodan a făcut declarații incendiare și despre fiul său, Laurențiu Reghecampf junior, cel care suferă cel mai tare din cauza divorțului părinților săi. “Cel mic nu merge încă la școală. Noi am făcut cerere specială să facă încă învățământ on-line. De ce? Pentru că se duce la școală și toți copiii râd. Fetele au plecat în America, dar știu tot ce se întâmplă. Noi am sperat că se va trezi și celălalt partener din somnul de veci. Dar nu se va mai trezi, deși mi-aș dori pentru el. Eu niciodată nu m-am uitat la lumea asta de proastă factură. Eu râdeam de fătucile astea și îmi avertizam jucătorii ca nu cumva să cadă în păcat”, a mai spus impresara.

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net