Anamaria Prodan, detalii care răstoarnă tot scandalul divorțului. Ce s-a întâmplat, de fapt, la tribunal

Ultima actualizare:

Luni, 7 februarie, trebuia să fie ziua 0 a marii întâlniri de la tribunal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Procesul s-a amânat pe ultima sută de metri. Anamaria Prodan contraatacă și spune că nu a depus nici o cerere de custodie exclusivă, care l-ar viza pe fiul lor, Laurențiu Reghecampf junior. Din contră, impresara spune că se roagă de Laurențiu Reghcampf să vină să-l viziteze pe Bebeto, care varsă lacrimi amare după tatăl lui.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 15 ani de căsnicie Foto: Instagram
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 15 ani de căsnicie Foto: Instagram

Luni, 7 februarie, trebuia să aibă loc prima înfățișare în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara a anunțat că procesul a fost amânat, pentru o dată ulterioară. Între timp, au apărut informații în presă conform cărora Anamaria Prodan ar fi depus o cerere de custodie exclusivă pentru Laurențiu Reghcampf junior, lucru care l-ar fi scos din pepeni pe Laurențiu Reghecampf.

Click! a aflat adevărul despre scandalul mocnit dintre impresară și Laurențiu Reghecampf. Impresara a negat vehement, pentru Click!, că ar fi depus o cerere de custodie exclusivă, în ceea ce-l privește pe fiul lor, Bebeto.

„Îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul!”

Nu există așa ceva. Eu nu am făcut cerere pentru a-l decădea din drepturile părintești pe Reghecampf pentru că nu-mi doresc așa ceva. Copilul trebuie să-și iubească amândoi părinții! Eu îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul. Nu dorește nici să i-l trimit la Craiova și nici să vină să-l vadă.

Copilul suferă enorm, dar a înțeles, căci este foarte deștept. Știe că tatăl lui a luat-o pe un drum greșit, dar este cel ales de el. Eu nu permit copilului să-l judece pe tatăl lui, căci, și în șanț dacă ajunge, Bebeto are datoria de a-i da un pahar de apă. Reghecampf este genul de om condus de oameni mici, fără valoare. Reflecția lui interioară este exact suma acțiunilor pe care le-a făcut!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!.

„A umilit copiii pentru a beneficia de un <supt în genunchi>!”

Impresara a comentat acid și la adresa corespondenței scandaloase apărute în presă dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc.

Reghecampf nu a reușit să se mențină în lumea unde, artificial, l-am crescut ca să poată intra. Lumea mea și a copiilor mei este alta. Lumea mea are demnitate, credință în lucrurile sfinte, și anume familia, respectul, pe care el nu îl are nici față de el, vezi unde se zbate azi … pe plan profesional praf, iar pe plan sentimental, jenant, lângă o femeie cunoscută în oraș, la care el s-a umilit și i-a umilit copiii doar pentru a beneficia de un un <supt in genunchi>, conform mailului trimis de amantă.

El, săracul, nu beneficiază nici de respectul amantei … ce să mai vorbim de respectul populației. El a dovedit că nu poate mai mult decât o lume mediocră, jenantă, plină de mizeria <suptului>. Pentru Reghecampf nu au contat copilul și durerea lui, refuzând să-l vadă sistematic! A contat faptul că a cunoscut într-un bar de noapte o fată venită prin Dubai, culmea, și foarte cunoscută de toți prietenii lui (înaintea lui) la care el s-a împotmolit, a decăzut.

"Din start, ești gâscă!" 

Pentru a beneficia de atenția fetei respective, care i-a devenit amantă (căci ceva mai mult nu putea) a considerat că este bine să furi munca soției tale pentru copiii ei, să o dai amantei, pentru care ești măscărici, din ceea ce citim toți pe mailurile trimise.

Din start, ești gâscă și limbă de aur, cum te strigă tot orașul! Când ajungi să comunici pe mail, căci amanta nu te bagă în seamă decât atunci când transferi sume mari de bani în conturile ei, este jenant și nu ai cum să te numești bărbat. Deci pe Reghecampf îl caracterizează umilința si micimea, după cum bine vedem din ce umilințe îi dă amanta și din cum își bate joc de el, culmea, pe banii familiei mele!

Adică dacă ești gâscă, ești până la capăt, nu? Iei de la alți prieteni, de fiecare dată ultimul, plătești la comandă și la prima amenințare că rămâi <nesupt> ajungi să te și umilească personajul! Ce trist! Cum să ne uităm la el, căci ne este rușine de ce a putut o fată de oraș să-i facă, de cum a putut o fată de oraș să-l umilească și să-l facă de râs în fața țării.

Să ajungi tu, bărbat, să te amenințe o așa fată care are jumătate din vârsta ta, tu cu copii acasă aproape cât ea de mari, este clar că ai probleme mari și că îți place să stai umilit de orice fată din lumea aia”, a mai declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!.

„Nu i-a plăcut să doarmă alături de familia lui în palat!”

Anamaria Prodan nu s-a oprit aici cu declarațiile la adresa antrenorului Universității Craiova.

Ideea este că ne pare tare rău pentru el… am fost conștientă de <capacitatea> lui, îi știam slăbiciunile și le acopeream, am încercat să-l învăț să tacă, căci dacă vorbea era ușor de păcălit. Ei, uite că cineva și-a dat seama de <capacitatea> și abilitatea lui de a face față în lumea în care eu l-am adus și … i-a trimis cadou o astfel de <fată profi>, căci el era victima perfectă și prada cea mai ușoară din oraș.

Bărbații care îi cunosc amanta, treceau, salutau și plecau acasă imediat. El, săracul, a rămas să facă curat și să stingă lumina după toți! Îmi pare tare rău, căci încă vreau să cred că este victima tuturor din acest anturaj în care a intrat. Dar cum îți așterni, așa dormi. Nu i-a plăcut să doarmă alături de familia lui în palat, a căzut în troacă alături de persoane unde a crezut că o să fie șef și respectat.

Ghinionul lui este că nici acolo nu este șef. Și nici respectat după cum toată țara a văzut (mail-urile jenante scrise de amantă către el). Este o bătaie de joc a cuiva care doarme în puf (deocamdată), în timp ce el, săracul, doarme pe preș la intrare. În curând, probabil, merge spre coteț, dacă amanta îți scrie că te <suge în genunchi> în timp ce tu îi citești actele de divorț!”, a mai punctat impresara.

„Anamaria Prodan nu stă în 5000 de euro pensie alimentară!”

Impresara a ținut să lămurească și subiectul mult-dezbătut al pensiei alimentare.

S-a scris că impresara intenționează să-i ceară la divorț antrenorului Universității Craiova o pensie alimentară în valoare de 5000 de euro!

Reghecampf își merită soarta și este păcat (chiar ne pare rău) că cei ce îl tolerează și îl bagă în seamă o fac doar ca să râdă de el! Anamaria Prodan nu stă în 5000 euro pensie alimentară! Acest drept este al copilului și este obligatoriu. Cred că este o mare glumă proastă tot ce se scrie! Nu-l decade nimeni din drepturi!

Poate o să aibă bilet de voie de 3 minute vreodată pentru bună purtare și vine să-și vadă băiatul. Să-i dea Dumnezeu să nu rămâna pe drumuri să-și mai permită să trăiască el și copilul care vine. Decent, dar la cum este construit Reghe … îl va lăsa pe drumuri fără pic de remușcare. Așa cum a făcut cu toți până acum.

"Te ascunzi  prin taverne în Grecia și-ți minți familia că ești la  biserici!" 

Ca să ajungi să-ți folosești copilul cel mare să te poți ascunde prin taverne în Grecia și să-ți minți familia că ești la rugăciune la biserici … ești jalnic. Dumnezeu are grijă de tine! Ca să ajungi să intri în biserică să sărbătorești 15 ani de căsnicie cu cununa pe cap în fața altarului și, la 5 zile, să sustragi tot din casă, să fugi la amantă, care te umilește constant este cumplit pentru oricine!

Respectul meu, al copiilor și al familiei mele pentru Reghecampf este minus infinit! Ceea ce nu a înțeles Reghecampf este că atunci când pierzi respectul tuturor ești 0 barat”, a conchis Anamaria Prodan.

Procesul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a început luni, 7 februarie, cu o amânare. Antrenorul şi impresara au fost împreună timp de 15 ani şi au un băiat, Laurenţiu junior, zis Bebeto, care s-a născut în 2008.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

cub prodan png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net