Procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurentiu Reghecampf, amânat. Impresara cere custodie totală

Ultima actualizare:

Procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a început luni, 7 februarie, dar cei doi nu au fost prezenţi la Judecătoria Buftea, doar avocaţii lor. 

anamaria prodan laurentiu reghecampf 2 jpeg

După 15 ani de relaţie, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au decis să divorţeze şi primul termen a fost stabilit pentru data de 7 februarie. Nici unul dintre cei doi nu s-a prezentat însă, iar la judecătorie au mers doar avocaţii lor. 

Conform fanatik.ro, Anamaria Prodan a ales să nu meargă pentru că ştie că procesul va fi amânat. 

"Nu are niciun sens să o fac, știu că va fi o amânare”, a declarat Anamaria Prodan.

Şi Reghecampf a explicat că nu are de ce să meargă el personal la judecătorie, pentru că nu a cerut partaj şi vrea doar să obţină un simplu divorţ. procedură care nu ar trebui să fie foarte complicată. 

”Nu aveam de ce să mergem, astăzi. Adică, eu nu aveam, restul nu mă interesează, nu știu ce face Anamaria. Este vorba doar de divorț, sper să se rezolve cât mai repede. Nu văd niciun motiv ca să se prelungească. Nu am cerut partaj, nu am cerut absolut nimic. Am cerut doar să divorțez de Anamaria, lucru care, cred eu, este simplu. Nu poate nimeni să fie ținut cu forța de cineva… Alte discuții nu sunt acum”, a declarat, la rândul său, Laurenţiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan, dovezi că reghe e vinovat pentru divorţ

Chiar dacă Reghe insistă că procesul de divorţ dintre el şi Anamaria Prodan nu ar trebui să dureze mult, impresa are alte planuri. Ea a declarat că a depus mai multe dovezi prin care vrea să demonstreze că Reghe este singurul vinovat de sfârşitul mariajului, prin prisma relaţiei pe care o avea cu Corina Caciuc.  

”Am depus la dosar o serie de dovezi în care mi se demonstrează, încă o dată, ce caracter are domnul Reghecampf și cât de necinstit a fost în relația pe care a avut-o cu mine. Mă delimitez total de comportamentul lui. Că avea relație paralelă, că era necinstit în căsnicie, că își mințea amanta că nu mai are nicio relație cu mine. Voi încerca să demonstrez că Laurențiu Reghecampf este în cuplă total în destrămarea căsniciei noastre”, a declarat Anamaria Prodan.

ANAMARIA PRODAN VREA CUSTODIE TOTALĂ A LUI LAURENŢIU JUNIOR

În plus, ea vrea să obţină custodia totală a lui Laurenţiu junior, fiul de 14 ani al celor doi.

“Laurențiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părintești, voi face tot ce îmi stă în putere să obțin custodia totală, exclusivă, a copilului nostru, o să îl iau pe Bebeto. Bebe nu are ce învăța de la Reghecampf, comportamentul lui în relația cu acea fată de oraș este mai mult decât grăitor”, a mai adăugat Anamaria Prodan.

Impresara mai vrea să îi ceară şi o pensie alimentară lui Reghe, pentru fiul lor, care se va ridica la suna de 5.000 de euro lunar.

”Da, normal că voi solicita, conform legii, pensie alimentară. E adevărat, Bebe nu stă în cei 5.000 de euro pe care i-ar putea obține de la Laurențiu Reghecampf (antrenorul fiind plătit, susține impresarul, cu 15.000 de euro, lunar, de Universitatea Craiova, n. red.), dar sunt curioasă pe unde va scoate cămașa când va fi nevoit să plătească. Dar asta, deja, nu mai este treaba mea, va fi problema lui să îi explice acelei fete ce s-a întâmplat și de ce nu mai are bani”, a completat Anamaria Prodan.

Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf, la cerinţele Anamariei Prodan

Laurenţiu Reghecampf a declarat că el a cerut custodie comună a lui Bebeto, aşa cum i se spune fiului său. Antrenorul a explicat că nu crede că Anamaria Prodan îl poate obliga însă pe băiat să nu îşi vadă tatăl, mai ales că Bebeto este deja destul de mare.

”Eu am cerut să fie custodie comună. Dacă nu se va putea acest lucru, eu o să fie de acord să fie și la Anamaria, nu am nicio problemă. Bebe face deja 14 ani, e deja mare. Dacă ea vrea custodie exclusivă, vom vedea ce se va întâmpla.

Până atunci, nu cred eu că Anamaria este în măsură să spună ce hotărâre va lua curtea judecătorească. Nu cred că voi depinde de acordul ei să îmi văd copilul, va veni copilul singur să se vadă cu tatăl lui. Nu cred că poate să îl oblige pe Bebe așa cum face cu mine, să mă oblige să stau lângă ea”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net