Corespondența scandaloasă dintre Reghe și Corina Caciuc, facută publică! Cum tratau divorțul de Anamaria Prodan

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor ajunge luni, 7 februarie, în fața magistraților de la Judecătoria Buftea, în ceea ce cu siguranță va fi procesul de divorț al anului 2022. Chiar înainte de ziua cea mare au ieșit la iveală câteva mesaje schimbate între Reghe și Corina Caciuc, din care se vede cum omul de fotbal le joacă pe degete pe cele două femei din viața lui.

reghe corina caciuc jpeg

Laurențiu Reghecampf a fost mult timp împărțit între soței și amantă și a luat cu greu și doar după presiuni mari decizia de a divorța. Cel puțin asta reiese din corespondența dintre Reghe și Corina Caciuc, făcută publică în seara dinaintea procesului de divorț, probabil prin sursele Anamariei Prodan.

Mesajele de la sfârșitul lunii ianuarie a anului trecut, deci cu câteva luni bune înainte ca Reghe să-și asume public divorțul, după nenumărate zvonuri că mariajul său ar fi pe butuci, arată că lucrurile erau foarte tensionate între amantă și soțul Prodancăi.

Oficial, antrenorul se distrează la Miami cu Anamaria și copiii, neoficial o roagă pe Corina Caciuc să aibă încredere în el și să-l aștepte, pentru a-și construi un viitor împreună. Nu e de mirare că tânăra izbucnește nervos și îl acuză că își bate joc de ea. Se pare că Reghe îi promisese că va divorța în America, însă imaginile debordând de fericire, de la Disneyland, postate de Anamaria Prodan pe rețelele sociale demonstrează exact contrariul.

Corina îi reproșează lui Reghe discursul dublu, fericirea afișată în pozele cu familia din America față de dramele pe care-i poveștește că le trăiește alături de actuala lui soție, și îi cere dovezi că s-a despărțit.

Mai mult, Corina îi dă un ultimatum lui Reghe, spunându-i că nu va accepta să joace rolul de amantă ascunsă și umilită, în vreme ce antrenorul pozează fericit alături de Prodanca și copii.

Pentru că nu crede o iotă din ce-i spune Reghe despre divorțul de Prodanca în America, tânăra îi trimite lui Reghe linkuri către procedurile de divorț, semn că nu e dispusă să cumpere tot ce-i vinde iubitul nehotărât. Și nu era deloc departe de adevăr, de vreme ce divorțul începe abia acum, la un an de la acea conversație presărată cu injurii și acuzații reciproce.

Lucrurile s-au schimbat însă radical de la acel moment. Corina nu mai este femeia nesigură pe relația ei cu un bărbat căsătorit și ezitant, ba mai mult, așteaptă un copil cu Reghe și, cel mai probabil, ține pumnii strânși astăzi.

Sunt slabe șanse însă ca divorțul celor doi să se încheie repede și amiabil, date fiind acuzațiile pe care cei Prodanca și Reghe și le-au adus în ultima vreme.

Anamaria Prodan susține că este amenințată de Reghe

Zilele trecute, Anamaria Prodan a declarat că Reghe i-ar fi amenințat familia și prietenii. Antrenorul Universității Craiova i-ar fi trimis mai multe email-uri cu injurii și amenințări și crede că dezvălurile și pozele în care apare partenera acestuia, Corina Caciuc, l-ar fi determinat să facă acest gest.

"Ne scrie zeci de email-uri unde ne înjură. Vorbește cumplit și ne amenință, dar nu-l băgăm în seamă. De multe ori nu deschidem mail-urile de la el și le direcționăm direct avocatului. Ne este foarte milă de el. Știu că este foarte rușinat probabil de apariția pozelor amentei prin cluburi de noapte, de filmulețele cu amanta, de ședințele foto făcute, dar sunt alegerile lui și este păcat că nu și le asumă. Aruncă cu noroc către proveniență”, a declarat impresara pentru Spynews.ro.

Anamaria mai spune că și prietenii comuni au de suferit din cauza mesajelor pe care Reghe le-ar trimite. "Amenință nu numai familia, ci și prietenii. Le dă mesaje de mă îngrozesc când mi le trimit prietenii mei și le citesc, dar îi rog să nu-l ia în seamă căci sunt disperările unui ”bărbat” care a decăzut cumplit și îi mai rog să nu-l ia în seamă căci legea își va spune cuvântul", a mai declarat Anamaria pentru sursa citată.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț după 15 ani de relație

Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan în luna octombrie a anului trecut, după mai multe luni în care s-a vorbit intens de despărțire. Antrenorul Univerității Craiova declara atunci, pentru Cancan.ro, că a depus actele de divorț, după o relație de 15 ani.

Reghe și sexy-impresara au fost împreună 15 ani și au un băiat, Laurențiu Junior, născut în 2008.

Antrenorul mai are un băiat din prima căsnicie, Luca, născut în 2001, iar curând va deveni din nou tată cu noua sa iubită.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net