Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe, după ce au ieşit la iveală discuţiile dintre el şi Corina Caciuc: "Şi-a bătut joc de familia lui"

Anamaria Prodan a reacţionat după ce în presă au ajuns conversaţii dintre Laurenţiu Reghecampf şi iubita sa, Corina Caciuc, în care cei doi ar fi tratat divorţul antrenorului de impresară.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, pe când erau un cuplu fericit foto: Instagram
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, pe când erau un cuplu fericit foto: Instagram

Anamaria Prodan a publicat un mesaj pe pagina personală de Instagram în care îl acuză pe Laurenţiu Reghecampf că şi-a bătut joc de familia sa, prin discuţiile pe care le-ar fi avut cu Corina Caciu, în care ar fi plănuit divorţul de ea. Impresara mai spune că Reghe a ajuns de râsul întregii ţări datorită comportamentului său.

““Un tată şi un soţ” şi-a bătut joc de familia lui, premeditând pas cu pas cu diferite amante, ultima fiind mai “deșteaptă cu studii la Cambridge“. Să-ţi fie ruşine, Reghecampf, pentru faptul că exişti şi pentru faptul că ai ajuns de râsul României!”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

Cum au tratat Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc divorţul de Prodanca

Conform unor conversaţii pe email dintre Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc, se pare că antrenorul ar fi luat decizia de a divorţa de Anamaria Prodan cu greu şi după ce amanta sa ar fi pus presiune pe el.

În discuţiile care au avut loc la sfârşitul lunii ianuarie a anului trecut, Corina Caciuc l-ar fi acuzat de mai multe ori că o joacă pe degete, mai ales după ce Reghe şi Anamaria au mers împreună la Disneyland, în Miami, iar Prodanca a publicat mai multe imagini în care cei doi soţi par cuplul perfect.

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc vor avea un copil
Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc vor avea un copil

Reghecampf i-ar fi spus Corinei că merge în America cu Anamaria şi că va divorţa de ea acolo. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar Corina i-ar fi reporşat că o joacă pe degete.

Tânără i-ar fi dat chiar un ultimatul lui Reghecampf şi i-ar fi trimis mai multe link-uri care detaliază procedurile de divorţ.

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, divorţ după 15 ani

Anunţul divorţului a fost dat chiar de Reghecampf, în octombrie 2021, la mai bine de jumătate de an după conversaţia purtată cu Corina Caciuc despre despărţirea de Anamaria Prodan.

Procesul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf începe luni, 7 februarie, şi va fi probabil unul lung, având în vedere scandalul pornit între cei doi. Antrenorul şi impresara au fost împreună 15 ani şi au băiat împreună, Lareunţiu junior, care s-a născut în 2008.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net