Anamaria Prodan, prinsă cu minciuna. Poza trucată, care a făcut înconjurul lumii

Ultima actualizare:

Toate vedetele apelează la ajutorul programului de editare Photoshop, fie că e vorba de o mică retuşare a unor umbre într-o poză dintr-o şedinţă foto sau de modificarea siluetei într-o imagine publicată pe un site social. Anamaria Prodan ar fi fost şi ea, recent, prinsă cu o poză trucată, în care s-a "lipit".

Anamaria Prodan ar fi trucat o poză cu ea şi Nicolae Stanciu foto: instagram
Anamaria Prodan ar fi trucat o poză cu ea şi Nicolae Stanciu foto: instagram

Anamaria Prodan ar fi decis, conform celor de la gsp.ro, să se "lipească", cu ajutorul unui program de editare, într-o fotografie realizată după ce Nicolae Stanciu a semnat noul contract cu clubul chinez de fotbal Wuhan Three Towns.

Fotografia trucată pentru a apărea şi Anamaria Prodan foto: Instagram
Fotografia trucată pentru a apărea şi Anamaria Prodan foto: Instagram

Impresa îl repezintă pe mijlocaşul de 28 de ani, dar probabil nu a putut fi prezentă în momentul în care Ncolae Stanciu şi colegii ei au realizat imaginea, aşa că ea ar fi modificat fotografia. 

Poza originală, fără Anamaria Prodan

Aşa arăta poza originală foto: GSP
Aşa arăta poza originală foto: GSP

Astfel, dacă iniţial, agenţia de consultanţă sportivă Spocs, cu care lucrează Anamaria Prodan, ar fi publicat o imagine fără impresară, numai cu Nicolae Stanciu şi partenerii Anamariei, mai apoi, ei au înlocuit postarea cu o fotografie trucată. Totuşi, în mesajul iniţial, Anamaria ar fi inclusă. 

"Transfer mare și ambiții mari. Nicolae Stanciu merge la Wuhan Three Town Football Club! Am lucrat minunat împreună cu Sascha, Pavel, David, Ana (n.r. - Anamaria Prodan), Nir, Adrienne și Marko!", au scris cei de la Spocs, pe pagina lui de Instagram. 

Aceasta este imaginea pe care ar fi folosit-o Anamaria Prodan foto: Instagram
Aceasta este imaginea pe care ar fi folosit-o Anamaria Prodan foto: Instagram

În imaginea trucată, Anamaria ar fi folosit o fotografie publicată de ea, la începutul lunii ianuarie. 

Anamaria a publicat poza şi pe contul ei de Instagram, cu mesajul "Mult succes Nicolae Stanciu la Wuhan". Apoi, şi mijlocaşul a preluat noua fotografie, pe contul său.

Nicolae Stanciu, transferat cu 4 milioane de euro în China

Transferul lui Nicolae Stanciu, de la Salvia Praga la echipa de fotbal Wuhan Three Towns, a costat patru milioane de euro şi a fost anunţat în 15 februarie. Mutarea la clubul promovat în prima ligă chineză la finalul sezonului 2021 a fost definitivată la începutul lunii februarie, mai scrie gsp.ro. 

Anamaria Prodan, investiţie de opt milioane de euro într-o fermă de bovine

Anamaria Prodan a decis să investească serios într-o fermă, cu aproximativ 800 de capete de bovine, aflată la câteva sute de kilometri de București. Ferma a costat-o pe impresară opt milioane de euro şi nu este prima investiţie pe care o face în domeniul agricol. Conform unor surse din preajma Anamariei, ea a mai cumpărat, de-a lungul anilor, terenuri.

"Anamaria a achizitionat suprafețe impresionante de terenuri agricole și are alături un fond de investiții care își concentrează toată atenția pe partea agricolă în următorii ani. Partenerii ei sunt din Emiratele Arabe Unite. Anamaria vizitează diferite locații din țară, pe care urmează, alături de partenerii arabi, să le achizițoneze.

Ferma de vaci este mare, modernă. A costat în jur de 8 milioane de euro. Ferma mică, dărăpănată, din câmp, a lui Reghe, cu care se laudă, nu există de fapt! Are câțiva porci, câteva capre și vaci pentru uzul de consum al familiei", au dezvăluit surse din preajma Anamariei Prodan, pentru Click!

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
image
actualitate.net
image
actualitate.net