Anamaria Prodan, imagine emoționantă cu Reghe Jr: "Cum să-ți alinți puiul"

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan se împarte între afaceri, carieră, luptele ei cu Laurențiu Reghecampf, dar cel mai mult se dedică fiului ei, Reghe Jr, asta pentru că fetele sunt deja mari și plecate să cucerească lumea. Impresara a publicat o imagine duioasă, cu Bebeto, care a strâns o mulțime de like-uri.

Anamaria Prodan. Foto: Instagram
Anamaria Prodan. Foto: Instagram

Anamaria Prodan (49 de ani) duce un război greu și scandalos cu încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf, care a plecat de acasă pentru a-și face o nouă viață cu Corina Caciuc. Primul termen de divorț ar fi trebuit să aibă loc pe 7 februarie, însă s-a amânat pentru o dată ulterioară, așa că Ana mai are de așteptat până când își va încheia socotelile și în acte cu bărbatul pe care l-a iubit ca pe ochii din cap. 

Anamaria Prodan, moment duios cu Bebeto

Între timp, impresara își vede de afaceri, cea mai recentă lovitură fiind de-a dreptul colosală. Vedeta a investit 8 milioane de euro, într-o fermă cu 800 capete de bovine, după Click! a anunțat, în exclusivitate, aici.

Nu doar afacerile o țin ocupată pe Anamaria, căci prioritatea ei este Bebeto, fiul de 13 ani al ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Într-o imagine emoționantă, publicată pe Instagram, Anamaria îi face un masaj facial răsfățatului ei băiat. "Cum să-ți alinți puiul", a scris Anamaria ]n dreptul imaginii. 

Anamaria îi face un masaj lui Bebeto. Foto: Instagram
Anamaria îi face un masaj lui Bebeto. Foto: Instagram

„Îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul!”

Altfel, deși apăruseră zvonuri că ar fi depus o cerere de custodie exclusivă, în ceea ce-l privește pe Bebeto, Anamaria a negat vehement această ipoteză. „Nu există așa ceva. Eu nu am făcut cerere pentru a-l decădea din drepturile părintești pe Reghecampf pentru că nu-mi doresc așa ceva. Copilul trebuie să-și iubească amândoi părinții! Eu îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul. Nu dorește nici să i-l trimit la Craiova și nici să vină să-l vadă.

Copilul suferă enorm, dar a înțeles, căci este foarte deștept. Știe că tatăl lui a luat-o pe un drum greșit, dar este cel ales de el. Eu nu permit copilului să-l judece pe tatăl lui, căci, șîșanț dacă ajunge, Bebeto are datoria de a-i da un pahar de apă!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!.

Reghe și Anamaria au fost împreună 15 ani

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Podan au câte două mariaje la activ. Împreună au stat 15 ani și au băiat, Laurențiu Junior, născut în 2008. Antrenorul mai are un băiat din prima căsnicie, Luca, născut în 2001. Laurențiu Reghecampf a mai fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer, de care a divorțat în anul 2008. Între anii 1998 şi 2007, Anamaria Prodan a fost soţia fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu, cu care are două fete: Rebecca (22 de ani) şi Sarah (21 de ani). 

  Urmăriți știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net