Cum a reacționat Anamaria Prodan când a văzut tortul Corinei Caciuc: „E mic și la înălțime și la tot”

Ultima actualizare:

Un tortuleț personalizat și un buchețel de flori! Acesta a fost cadoul pe care Laurențiu Reghecampf i l-a făcut Corinei Caciuc, zilele trecute, când aceasta a împlinit 29 de ani. Click! a aflat ce reacție a avut impresara Anamaria Prodan atunci când a văzut cadouașul oferit de antrenorul Universității Craiova Corinei Caciuc.

Laurențiu Reghecampf i-a adus Corinei Caciuc un tortuleț cadou de ziua ei Sursa: Instagram
Laurențiu Reghecampf i-a adus Corinei Caciuc un tortuleț cadou de ziua ei Sursa: Instagram

Laurențiu Reghecampf a postat, zilele acestea, în mediul on-line o imagine cu cadoul pe care i l-a făcut Corinei Caciuc, de ziua ei. Antrenorul i-a adus Corinei, în ziua în care a împlinit 29 de ani, un tort personalizat pe care apărea desenată o graviduță, care aducea cu chipul acesteia, prăjitura fiind decorată cu mai mulți trandafiri ornamentali. Din peisaj, nu a lipsit nici un buchețel cu flori de toate culorile.

Gestul lui Reghecampf a stârnit, se pare, ironii fine în sânul familiei impresarei Anamaria Prodan, mai ales printre copiii acesteia, fiind comentat la o masă în oraș a familiei Prodan cu prietenii.

Aceștia nu au putut să nu remarce diferența uluitoare dintre petrecerile lui Reghecampf de pe timpul Anamariei Prodan, pline de opulență și de lux, și petrecerea modestă dată în cinstea Corinei Caciuc. Reacția impresarei în ce privește tortul personalizat cu sirenă oferit Corinei Caciuc, a strânit hohote de râs printre prietenii impresarei.

Anamaria Prodan ar fi zâmbit când s-a uitat la tort și la flori și a comentat ironic, în stilul caracteristic.

Când ești mic-mic și florile și tortul e mic-mic. Barter, probabil! “, au dezvăluit prietenii impresarei, aflați la aceeași masă.

„Nu ajungea să sufle în lumânare, era prea mic!”

Fetele Anamariei Prodan, Sarah și Rebeca, pe care Laurențiu Reghecampf ar fi refuzat să le mai vadă în ultima vreme, au fost și ele necruțătoare cu comentariile la adresa antrenorului Universității Craiova.

Mama îi dădea cadouri, mașini Ferarri și ceasuri de nu știa sa le scoată din cutie, haine de le punea pe el pe dos! Bine că a avut bani să ia flori de la piață, cu tort cu sirenă!Torturi primite barter de 4 centimetrii înălțime!

Pe vremea mamei noastre, primea torturi de două ori mai înalte decât el. Nu ajungea să sufle nici în lumânare că era prea mic”, au comentat acid fiicele din prima căsătorie a impresarei, Sarah și Rebeca.

Anamaria Prodan:”El își trăiește viața în genunchi!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Regehcampf urmează să tranșeze divorțul la tribunal. Primul termen, cel din 7 februarie, a fost amânat pentru o dată ulterioară! Impresara a dezvăluit cum anume urmează să se facă partajul la divorț.

El și-a lăsat copiii pe drumuri mereu! Etalonul fericirii pentru el este să-l s... amanta în genunchi! Este o rușine pentru denumirea de bărbat, e mic și la înălțime și la tot. Din toate punctele de vedere e mic, în lumea în care l-am dus omul s-a simțit stingher. El își trăiește viața în genunchi!

Copilul meu a trăit traume alături de tatăl lui. Are un copil care-l iubește ca pe Dumnezeu și care merită măcar să-l viziteze 10 minute la șase luni!

Lupt acum pentru averea pe care mi-a furat-o! Nu mă interesează nici de amanta asta, nici de altele! Vom lupta legal și ne vom obține toate bunurile furate și jumătate din bani. Jumătate e firesc să rămână la el. Eu am decis ca jumătatea mea din bani să o dau copiilor mei. În schimb, el a decis să o dea amantei!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net