Anamaria Prodan a oprit timpul în loc după ce s-a dezbrăcat pe plajele din Emirate! Mesaj pentru Reghe: „De morți numai de bine!”

De Ziua Îndrăgostiților, Anamaria Prodan a făcut senzație în piscinele de șapte stele din Dubai! Impresara și-a scos trupul perfect la plajă și se distrează cu prietenii în Emirate! Click! a intrat în posesia unor imagini fierbinți cu agentul FIFA, care i-a transmis și un mesaj dur fostului soț, cu care se află în plin divorț, după ce a fost contactată de noi.

anamaria prodan png
Anamaria Prodan se bucură de viață la maximum! Click! a surprins-o în Dubai

Pe 7 februarie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trebuiau să se întâlnească la Judecătoria Buftea! Procesul a fost însă amânat pentru o dată ulterioară, așa că impresara a plecat să se relaxeze tocmai la Dubai.

Ziua Îndrăgostiților a prins-o pe Prodanca cum nu se poate mai bine, lenevind la piscinele de șapte stele din Emirate, în compania unor prieteni foarte buni. Click! a intrat în posesia unor imagini de senzație cu sexy impresara la piscină, etalându-și trupul tras prin inel și abdomenul plin de broscuțe tatuate!

„Nu am crezut că Reghecampf va decade în așa hal!”

Impresara nu pare a fi deloc afectată de divorțul de Laurențiu Reghecampf. Când și-a dat seama că este fotografiată de paparazii Click!, impresara chiar a zâmbit, a salutat politicos și a mers către prietenii ei.

Eu si copiii suntem fericiți și liniștiți. Nu facem altceva decât să zâmbim amar când vine vorba de fostul soț. Este mult prea jos. În familia în care am crescut eu nu am auzit de prostituție sau asemenea nenorociri.

Nici nu am crezut vreodată la cât am râs de aceste fete de oraș , ieftine, că Reghecampf va decade în asemenea hal. Dar de morți numai de bine! Vă iubesc.“, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!

„Reghecampf este doar o amintire urâtă pentru Ana”

Se pare că prin preajmă, printre prietenii de la Dubai, s-ar fi strecurat și noul iubit misterios al impresarei.

Reghecampf este doar o amintire urâtă pentru Ana. E fericită, împlinită. Este alături de un bărbat minunat care o iubește și o respectă ca pe ochii din cap”, au povestit prietenii Anei, care se aflau alături de ea și de iubitul misterios în Dubai.

Tot amicii impresarei au dezvăluit că aceasta ar intenționa să-l ia pe Laruențiu Reghecampf junior și să-l ducă în America, departe de fostul soț.

Ana niciodată nu îl mai primește pe Reghe nici prin preajma copiilor ei. Ana încearcă să-și ducă băiatul în America lângă fetele ei, să fugă de rușinea pe care o trăiește copilul. Familia ei încearcă să-l elimine defintiv pe Reghe și din amintiri. Până și copiii râd la fotbal și la școală!

Se rușinează Bebeto și nici nu vrea să audă de Reghecampf, mai ales că nici nu-l lasă amanta să treacă să-l vadă. Bebeto și fetele Anei îl disprețuiesc total pe Reghe și i-au transmis să nu mai folosească numele lor”, au mai dezvăluit prietenii impresarei.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au fost împreună timp de 15 ani şi au un băiat, Laurenţiu junior, zis Bebeto, care s-a născut în 2008. Impresara a negat, pentru Click!, că ar fi depus o cerere de custodie exclusivă, în ceea ce-l privește pe fiul lor, Bebeto.

După 15 ani de relație și 13 de mariaj, agentul FIFA și Reghe s-au despărțit, după ce antrenorul Craiovei a călcat pe bec. Mai mult, acesta urmează să devină tată pentru a treia oară, copilul fiind cu cea care i-a fost amantă, iar acum parteneră de viață, Corina Caciuc.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Ryan Grantham in serialul Riverdale FOTO  Pofimedia 0725513454 jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg