Cum a sărbătorit-o Reghecampf pe Corina Caciuc, de ziua ei. Ce cadou i-a luat antrenorul

Laurențiu Reghecampf i-a pregătit o surpriză partenerei lui, Corina Caciuc, cu ocazia zilei ei de naștere. Antrenorul a așteptat-o cu tort personalizat! Iată cum a arătat prăjitura!

Cum a sărbătorit-o Reghecampf pe Corina Caciuc, de ziua ei Foto: Arhivă
Cum a sărbătorit-o Reghecampf pe Corina Caciuc, de ziua ei Foto: Arhivă

Se pare că Laurențiu Reghecampf își ghidează viața în ultima perioadă după zicala americană „Happy wife, happy life” (Soție fericită = viață fericită n.r), deși el și Corina Caciuc  nu au făcut pasul cel mare încă, având în vedere că antrenorul e în continuare în divorț cu Anamaria Prodan.

Cum a sărbătorit-o Laurențiu Reghecampf pe Corina Caciuc, de ziua ei

Totuși, Reghe pare că ar face orice pentru a-și vedea noua parteneră fericită, așadar a decis să o surprindă cu ocazia zilei ei de naștere. Acesta a publicat în mediul online o imagine cu gestul lui romantic, comandând un tort special pentru această zi la fel de specială pentru el. 

Pe tort apare desenată o graviduță, care are chipul Corinei, prăjitura fiind decorată, de asemenea, și cu mai mulți trandafiri ornamentali. Pe lângă florile de pe tort însă, nu puteau să lipsească nici cele naturale, așa că Reghe a cumpărat și un buchet frumos împachetat, cu flori de toate culorile. 

Corina Caciuc a împlinit 29 de ani

Corina Caciuc, care a împlinit 29 de ani, urmează să aducă pe lume primul ei copil cu Laurențiu Reghecampf, fiind însărcinată deja în 7 luni. Așadar, nu mai e mult până când cei doi își vor putea strânge în brațe bebelușul. Iată și că ziua ei de naștere din acest an a surprins-o într-un moment inedit al vieții ei, fiind gravidă, însă „cadoul” adevărat nu-și va face apariția decât peste câteva luni.

Reghecampf a publicat recent pe rețelele de socializare primele imagini de la ecografia bebelușului, fiind un tătic mându din cale afară, în ciuda scandalului iscat cu restul familiei lui. Anamaria Prodan l-a atacat dur pe fostul ei partener, reproșându-i că nu a mai petrecut timp cu Reghe Jr, în toată această perioadă.

De asemenea, impresara a ținut să sublinieze că nu îi poartă pică în niciun fel copilului care se va naște, deoarece, bineînțeles, micuțul nu are nicio vină pentru decizia tatălui său de a-și reface viața cu altă femeie.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net