Anamaria Prodan, atac furibund la Victor Becali: „I-a plăcut în închisoare. Nu voia pachet, voia doar cremă, să fie pielea fină”

Ultima actualizare:

Lumea fotbalului fierbe! Anamaria Prodan a dat replica pentru Click!, după ce a fost atacată de impresarul Victor Becali, în scandalul fotografiei trucate de la transferul fotbalistului Nicolae Stanciu la clubul chinez de fotbal Wuhan Three Towns!

Poza trucată de la transferul lui Nicolae Stanciu în China Sursa: Instagram
Poza trucată de la transferul lui Nicolae Stanciu în China Sursa: Instagram

Impresarul Victor Becali (60 de ani) a atacat-o dur pe Anamaria Prodan (49 de ani), după ce agentul FIFA a postat pe Instagram o imagine modificată în photoshop de la transferul fotbalistului Nicolae Stanciu, la clubul chinez de fotbal Wuhan Three Towns.

Anamaria Prodan a fost blamată, în fel și chip, după ce a trucat poză pentru a fi văzută la fața locului, la prezentarea lui Nicușor Stanciu, în China, chiar dacă impresara nu se afla fizic acolo. Anamaria Pordan a fost acuzată că a apelat la programe de editare ca să apară în poza de la transferul jucătorului Nicolae Stanciu, lucru care este adevărat, pe care îl recunoaște, însă nu înțelege de ce s-a făcut atâta caz.

Impresarul Victor Becali nu a ratat ocazia de a comenta dur gestul impresarei.

Nu m-am gândit, dar știți că pe timpul nostru nu prea era tehnologia așa avansată. Eu când am spus că sunt unii oameni care trăiesc pentru poze, m-au cam luat la mișto niște colegi de-ai dumneavostră din presă.

Cum spuneați dumneavoastră de Chivu, de Mutu, de Popescu, de Hagi, de Petrescu de toată generația asta, mai că trebuia să stau și în cantonament, că în rest eram tot timpul cu ei.

N-am prea făcut poze cu ei, doar la birou sau cu tricoul, chestii de genul acesta, dar să stau toată ziua să postez pe Instagram sau pe Facebook sau pe știu eu ce… Sunt oameni care trăiesc pentru chestia asta și le place să facă chestia asta, dar măcar dacă pozele erau reale”, a spus Victor Becali, la Radio Sport Total.

„10 ani a stat sub pat sau în celulă!”

Anamaria Prodan a ținută să lămurească scandalul cu impresarul Victor Becali, în exclusivitate pentru Click!. Replica impresarei FIFA pentru impresarul Victor Becali este usturătoare.

„Victor Becali a prins grai! Offf! 10 ani a stat sub pat sau în celulă! Îi e dor poate. I-a plăcut, am înțeles de la câțiva care îl știu din închisoare. Nu voia pachet. Voia doar cremă. Să fie pielea fină. Îi recomand să-si vadă de bătrânețea lui că, dacă îi vin avocații pe cap, vinde și ultima proprietate pe care o mai are să-mi plătească daune și doarme după unde poate și cu cine poate ! Câinii latră, padrina trece … peste toți!“ a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!

Cine ar mai fi „lipsit” din fotografie?

Misterul în cazul fotografiei de la transferul lui Nicolae Stanciu la clubul chinez de fotbal Wuhan Three Towns e pe cale să fie elucidat. Nu doar Anamaria Prodan nu a fost prezentă atunci când a fost făcută fotografia cu pricina. Surse de la Praga au dezvăluit pentru Click! ca nici Pavel Zika, reprezentantul Global Sports, firma care îi reprezintă interesele lui Nicolae Stanciu, nu ar fi fost la semnarea contractului.

Suntem pe timp de pandemie, așa se fac toate pozele pentru site-ul oficial, deoarece au lucrat toți la acest transfer. Nu înțelegem de ce se face atâta scandal în presă? Poate pentru faptul că Anamaria Prodan este numărul 1 în țara ei și cei ce se uită la așa ceva nu au alte activități?!

Se circulă greu si nu este necesar să fie toată lumea, datorită faptului că suntem firmă foarte mare și putem să avem grijă de fiecare transfer. Faptul că suntem toți în poză este firesc, deoarece am lucrat toți la acest transfer. Numai în România se întâmplă așa ceva și, probabil, din cauza acestui lucru va scade credibilitatea“, a declarat reprezentantul firmei de impresariat din Germania, unde Anamaria Prodan este asociat.

Transferul lui Nicolae Stanciu, de la Salvia Praga la echipa de fotbal Wuhan Three Towns, a costat patru milioane de euro şi a fost anunţat în 15 februarie. Mutarea la clubul promovat în prima ligă chineză la finalul sezonului 2021 a fost definitivată la începutul lunii februarie, mai scrie gsp.ro.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net