Cum a cunoscut-o Reghecampf pe Corina Caciuc! „Am încercat să iau legătura cu ea”

Ultima actualizare:

Invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, un moment așteptat de mulți, Laurențiu Reghecampf și-a dezvăluit și partea sa de poveste, în contextul întregului scandal cu fosta lui parteneră, care îi este în continuare soție, Anamaria Prodan. Iată cum s-a cunoscut cu actuala lui iubită!

Cum a cunoscut-o Laurențiu Reghecampf pe Corina Caciuc Foto: Arhivă personală
Cum a cunoscut-o Laurențiu Reghecampf pe Corina Caciuc Foto: Arhivă personală

Deși în acte el și Anamaria Prodan sunt în continuare căsătoriți, divorțul nefiind pronunțat încă din cauza unei amânări a primului termen, Reghe e într-o altă relație de multă vreme, așteptând chiar să devină și tătic.

Laurențiu Reghecampf își spune partea de poveste

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că în luna aprilie urmează cel de-al doilea termen de judecată al divorțulului și că speră ca lucrurile să se soluționeze cât mai repede. În doar 2 luni jumătate va deveni tatăl unui băiețel, iar cea care îi va aduce această bucurie este Corina Caciuc. Cei doi încă se gândesc la numele micuțului.

După ce Anamaria Prodan a fost cea care până acum a „dat din casă” în ceea ce privește relația dintre Reghecampf și Corina Caciuc, în prezent acesta a mărturisit că vrea să facă lumină și să prezinte realitatea lui, acuzând-o pe fosta lui parteneră că a „înflorit” anumite detalii. 

Cum a cunoscut-o Laurențiu Reghecampf pe Corina Caciuc

În cadrul podcastului lui Măruță, antrenorul a dezvăluit că și-a cunoscut partenera la o petrecere, fiind imediat cucerit de aceasta. Reghe se declară extrem de fericit în noua relație și a mărturisit și iubirea pe care i-o poartă Corinei Caciuc.

Ne-am cunoscut acum aproximativ 2 ani, 1 an și 8 luni cam așa. Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu direct. Doar am văzut-o, după care am încercat să iau legătura cu ea.

La tot ce vorbește Anamaria e greu ca cineva să mai vadă realitatea. Dar nici nu contează până la urmă cum ne-am cunoscut, important e ce simți pentru persoana respectivă.

Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a declarat Reghe, care a explicat că atunci când a cunoscut-o pe Corina lucruile nu mai mergeau de ceva vreme între el și Anamaria Prodan. „Nu s-a întâmplat brusc”, a mai spus el.

Reghecampf, despre acuzațiile pe care Anamaria Prodan i le-a adus Corinei Caciuc

Cât despre acuzațiile pe care Anamaria Prodan i le-a adus, de-a lungul timpului, Corinei Caciuc, Reghe a răspuns prompt.

Chestia cu prostituția și ce mai vorbește ea...Mi se pare foarte jignitor, chiar și pentru ea. Pare că e o țață care trage de ceva și nu reușește. Am crezut-o mult mai sus față de ce face ea acum”, a mai spus antrenorul.

Ce spune Reghe despre căsătoria cu Corina

Antrenorul a spus că mai are de așteptat, până la finalizarea divorțului. Acesta a ținut din nou să precizeze că partenera lui, Corina, nu îl presează nici acum cu divorțul și că nu din vina ei s-a despărțit el de Anamaria Prodan. Reghe a explicat că atunci când a cunoscut-o pe Corina, lucurile nu mai funcționau de ceva vreme între el și Anamaria.

Ana se zbate mai mult să nu divorțeze decât să divorțeze. Nu zice ea peste tot că vrea să divorțeze?! Mai am de muncă. (..) Nu înțeleg de ce face tot circul ăsta, pentru că ea știa (că relația lor s-a încheiat n.r) Ce treabă are ea cu Corina? Nu are nicio implicare Corina pentru că eu m-am despărţit de ea. Ce putea să îmi facă Corina dacă nu mă despărţeam de ea?! Sper să nu fie un divorţ complicat”, a mai spus antrenorul.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net